Супермощен слънчев колектор, изобретен от българска компания, ще бъде показан

...
Супермощен слънчев колектор, изобретен от българска компания, ще бъде показан
Коментари Харесай

Супермощен слънчев колектор и интегрирана облачна бизнес система представят на панаира в Пловдив


Супермощен безоблачен колектор, изобретен от българска компания, ще бъде показан на Международния механически панаир в Пловдив, оповестяват от ревюто в задатък, съобщи БГНЕС.

Колекторът създава топла вода, като всмуква до 30% повече сила от слънцето в съпоставяне със съществуващите устройства от сходен тип и няма аналог измежду тях. Представя го компания от Силистра. Това е едно от новите изобретения, които ще привлекат вниманието на гости и експерти на идния Международен механически панаир в Пловдив от 24 до 29 септември.

Компании от 40 страни ще вземат участие с най- новите си артикули и трендове в региона на машиностроенето, електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, водния бранш, осведомителните технологии, роботиката и автоматизацията, строителството, химическата и минната индустрия, автомобилната промишленост и автосервизното съоръжение.

Сред останалите нововъведения, които ще аплайват за златен орден на 74-ия Международен механически панаир, се състезава и интегрираната бизнес система Prim, създадена от българска софтуерна компания. Това е облачна услуга, която сплотява корпоративните данни за клиенти, продажби, покупки, наличия, финанси и усъвършенства процесите. Prim може да се види онлайн в изложбата „ Инфотех “, наред с други смарт произведения.

Модерни решения за обработка на вода в промишлеността и бита ще показва изложбата „ Акватех “. Там ще бъдат показани системи за стерилизация, пречистване и омекотяване на води, попречване на натрупването на варовик, както и домашни уреди, които отстраняват от питейната вода йони, тежки метали, вируси и бактерии без химикали.

Авангардна техника ще участва и в изложбата „ Машиностроене “. Сред експонатите са лазерни уреди за разнообразни металообработващи интервенции на известна немска компания. Нейният нов шлагер е основан на 3D технология и съставлява високоскоростна лазерна машина за двуизмерно и триизмерно заваряване и рязане.

Експонатите отварят нова страница в промишлеността, а в бизнеса стартира следващият стадий на рационализация, считат специалисти въз основа на профила на участниците в идния настоятелен конгрес. Според прогнозите той ще бъде по-мащабен от миналогодишния, който означи 20% растеж на площите.

Очаква се над 30 000 експерти от България и Европа да посетят Международен панаир Пловдив, с цел да видят най-голямата софтуерна среща на Балканите. Един от тях ще получи премията, обезпечена от уредниците – лека кола по желание сред седем марки в новото ревю „ Ауто сити Пловдив “, където ще се включат към 20 дилъри на коли и рейсове.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР