Супермоделът Ирина Шейк присъства на ревюто на модната марка Dsquared2,

...
Супермоделът Ирина Шейк присъства на ревюто на модната марка Dsquared2,
Коментари Харесай

Ирина Шейк изненада с нова визия

Супермоделът Ирина Шейк участва на ревюто на стилната марка Dsquared2, част от Мъжката седмица на модата в Милано. Визията, която избра за появяването си обаче, леко отклони вниманието от поделите на подиума.

Свикнали да я виждаме постоянно блестяща и ослепителна, Шейк приличаше на малко, непослушно момиче , което техните са санкционирали с посещаване при най-лошия коафьор в квартала. Вместо да развее дългите си коси, Ирина провокира неразбиране с новата си прическа.

Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Юни 18, 2018 в 12:23 PDT

Рядък бретон и разрошена къса коса с явен ретро лъх. Това показва модела на ревюто. И до момента в който на нея очевидно й харесва тази нова визия, почитателите й одобриха много нерешително смяната. Но място за терзание няма, тъй като всичко е краткотрайно.

Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Юни 17, 2018 в 10:06 PDT

Фризьорът на Шейк показа една нейна фотография с къса коса и написа: " Където има перука, има и метод " . Така че, можем да си отдъхнем с облекчение и да чакаме с неспокойствие да забележим онази, остарялата Ирина.

 Филип Плейн и модата за пораснали момчета
Филип Плейн и модата за пораснали момчета

Татенцето ми е по-готино от татенцето ти

Въпреки че, на прекрасен човек май в действителност всичко му отива. Особено когато изненадващата прическа е съчетана с надълбоко деколте и липса на сутиен , можем да й извиним всичко. А и това не е първият път, в който Шейк опитва с къса коса.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР