Супергеройската продукция "Отмъстителите: Краят", която бележи финала на франчайза от

...
Супергеройската продукция "Отмъстителите: Краят", която бележи финала на франчайза от
Коментари Харесай

Критиците харесаха Отмъстителите: Краят

Супергеройската продукция "Отмъстителите: Краят ", която бележи финала на франчайза от 22 кино лентата от киновселената на "Марвел ", беше призната възторжено от критиците, съобщи Ройтерс.

От събраните до вторник следобяд 56 отзива в емблематичния уебсайт Rotten Tomatoes, всички като се изключи един са положителни.

Брайън Трут от "Ю Ес Ей Тудей " дефинира тричасовия екшън театър като "славен пакет от най-хубавите шлагери ". По думите на рецензия с препратките си към предходни завършения филмът ще очарова почитателите, които правдиво наблюдават историята на обичаните си персонажи като Железния човек и Тор.

"Отмъстителите: Краят " бележи финала на история, почнала преди повече от 10 години. Предишните 21 продукции от киновселената на "Марвел " осъществиха над 18,6 милиарда $ в интернационалния бокс-офис, трансформирайки се в най-касовия франчайз във филмовата история.

Брайън Лаури от Си Ен Ен разказва "Отмъстителите: Краят " като заслужен край на приключението. "Създателите на кино лентата са се постарали да обезпечат на почитателите героичен по всеки един метод театър ", споделя критикът.

Ей Оу Скот от "Ню Йорк таймс " счита, че филмът дава чувството за комплектност, макар че някои от персонажите ще се завърнат в бъдещи продукции. "Живяхме повече от 10 години с тези герои и актьорите, които се превъплъщават в облиците им. Хубаво е, че ще забележим някои от тях още веднъж, и в същото време е малко тъжно да се сбогуваме ", споделя Скот.

Анализаторите чакат рекордни доходи в домашния бокс-офис през дебютния уикенд на екран на "Отмъстителите: Краят ". Настоящият връх се държи от предходния филм от поредицата "Отмъстителите: Война до безкрайност " (2018), който събра 257,7 милиона $ през първите си три дни по кината в Съединени американски щати и Канада.

"Отмъстителите: Краят " излиза на екран на 26 април.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР