Супергероите свалиха знамето си от Арената на “Игри на волята:

...
Супергероите свалиха знамето си от Арената на “Игри на волята:
Коментари Харесай

Сензационен саботаж на Арената на “Игри на волята" - Топ новини

Супергероите смъкнаха знамето си от Арената на “Игри на волята: България ” вечно. След ефектен бойкот, плануван от Мани и Фейгин, те изгубиха безмилостния конфликт, а членовете на племето бяха завладени от Непобедими и Безстрашни. Безапелационната победа на Безстрашните им обезпечи освен ключа от Резиденцията, само че и опция първи да изберат своите нови попълнения. Те се стопираха на Гого и Мани, до момента в който Алекса, Виктория и Фейгин смениха сините екипи с червени.

Безстрашните започнаха борбата с преднина в плуването, която съумяха да задържат, откакто другите две племена не помниха да развържат своите лодки. Това им коства наново плуване до понтона, което осезаемо ги забави. И Непобедими, и Супергерои не играеха за първото място, а същинската борба се оказа за раздробяване на едно от племената. Мани и Фейгин преднамерено изхвърлиха две от частите на пъзела, с което направиха подреждането му невероятно, а разпадането на Супергероите –  обезпечено, написа Телеграф.

Сутринта преди решаващата борба беше тежка за Супергероите, които със сълзи в очите изгледаха посланията на двамата отпаднали състезатели – Илиян и Цветан. Цветан откровено разчувства най-близкия си човек в играта Виктория, до момента в който Мани и Фейгин получиха крайна повеля от своя другар Илиян да довършат проекта си и да разпаднат племето. Те взеха решение да отмъстят за него и да продължат играта си в някое от другите две племена.

Изборът на капитан беше извънредно значим за племената в тази съдбоносна за тях седмица, в която стартира нов стадий от надпреварата. Безстрашните гласоподаваха доверие на човек, който до момента не е бил капитан, и избраха Ралица. След тежки разногласия и неразбирателства в племето на Непобедимите, капитан стана Елица, а знамето на Супергероите за финален път в “Игри на волята: България ” издигна Виктория.

Ще се приобщят ли новите попълнения в племената на Непобедими и Безстрашни? Ще схванат ли останалите състезатели за саботажа на Мани и Фейгин? В каква тежка борба на Арената ще се изправят Ралица и Елица? Коя от двете ще е по-добра и ще се завърне назад в племето си и коя ще напусне надпреварата следва да разберем.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР