Суперагентът на португалската мегазвезда Кристиано Роналдо Жорже Мендеш е задействал

...
Суперагентът на португалската мегазвезда Кристиано Роналдо Жорже Мендеш е задействал
Коментари Харесай

Гласят Роналдо за трансфер в Ювентус

 Урусите пратиха Роналдо да си върви дружно с Меси (видео)
Суперагентът на португалската мегазвезда Кристиано Роналдо Жорже Мендеш е задействал своите контакти, с цел да уреди трансфер на клиента си в Ювентус, гръмна торинското издание " Тутоспорт ", представено от Гонг.

Според информацията тази седмица португалският импресарио счита да постави завършек на 11-годишната омраза с италианския гранд. Реално това към този момент се случило с сполучливото привършване на договорката за Жоао Кансело, която вля 40 милиона евро в касата на Валенсия.

В същото време напълно разумно е налице нечуван интерес към идващия ход на Роналдо, който направи съществени подмятания, че ще напусне Реал Мадрид след спечелването на невижданите 3 следващи оценки от Шампионската лига.

Този път разривът сред 33-годишния нападател и президентът на Реал Флорентино Перес изглеждал финален, въпреки двамата да са имали различия и преди.

В момента петкратният притежател на " Златната топка " преценя вариантите си, а Ювентус несъмнено би представлявал забавно предизвикателство. Торинци завоюваха 7 следващи шампионски трофеи в Серия А и не крият, че най-голямата им упоритост е спирането на 23-годишната суша без трофей от Шампионската лига.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР