Прясно избраният президент на БФС Георги Иванов - Гонзо е

...
Прясно избраният президент на БФС Георги Иванов - Гонзо е
Коментари Харесай

БОМБА! Любовницата на Гонзо му роди син

Прясно определеният президент на БФС Георги Иванов - Гонзо е станал скрито баща с помощта на любовницата си Цветелина малко откакто беше определен на поста, шушукат злите езици в коридорите на футболната ни централа.

По подигравка на ориста някогашният ритнитопковец и брачната половинка му Мариета напълно скоро означиха 25 години сватбен живот, въпреки Гонзо не постоянно да е бил най-верният и образцов брачен партньор.

Клюкарите се чудят дали Мариета за следващ път ще си затвори очите и ще елементарни на женкаря, който й слагаше през годините рога с кого ли не от Цеци Красимирова, до Светлана Василева. Гонзо цялостен живот не съумя да се кротне, въпреки да имаше интервали, в които най-малко беше по-дискретен с любовните си похождения.



Гонзо е паркирал като талибан пред входа на изгората си

Според осведомени Георги е оплодил фризьорка от крайните квартали на София, която се споделя Цветелина и неотдавна е родила момченце. Всички в квартала, а и околните на Цвети са наясно кой е таткото, който, макар че не е признал детето, идвал постоянно и давал пари на родилката.

" Цветелина не е първа красавица, най-нормална жена си е, само че Гонзо й се завъртя, хареса я. А след това е ясно - стана тя, каквато стана. Хубавото е, че най-малко не избяга, а дава пари за детето, само че би трябвало и да го признае. Важно е за всяко хлапе да знае, че е желано и че родителите му се гордеят с него, а не се крият и срамят ", разясняват източници.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР