Суперагентът Жорже Мендеш кацна в Барселона във вторник следобед и

...
Суперагентът Жорже Мендеш кацна в Барселона във вторник следобед и
Коментари Харесай

Бащата на Ансу Фати увери, че талантът ще остане на Камп Ноу

Суперагентът Жорже Мендеш кацна в Барселона във вторник следобяд и незабавно се насочи към “Камп Ноу ”. Там той се срещна с бащата на Ансу Фати по време на дуела на каталунците с Осасуна. След края на срещата Бори Фати се появи пред медиите и сбито увери публицистите, че синът му ще остане в тима, въпреки да бе малко внезапен.
 Жорже Мендеш уверил шефовете на Барса да чакат сериозна оферта от Англия за една от звездите си Жорже Мендеш уверил шефовете на Барса да чакат сериозна оферта от Англия за една от звездите си
“Остава, ще продължи тук, ” съобщи той пред множеството представители на локалната преса, които го заляха с въпроси за бъдещето на аталанта. Фати старши е останал удовлетворен от срещата с Жорже Мендеш и е решил, че бъдещето на играча.
 Aнсу Фати и Феран Торес гледат към изхода на “Камп Ноу ” Aнсу Фати и Феран Торес гледат към изхода на “Камп Ноу ”
Младията гений кара сложен сезон през тази година, като против Осасуна изигра 54 минути. През тази акция той е записал общо 47 дуела, само че в тях има единствено 1662 минути. Все отново в тях Фати е съумял да запише 7 гола и 3 асистенции. В последно време се заприказва, че е доста евентуално той да е един измежду напускащите през лятото, като по този метод да бъдат обезпечени част от финансите за завръщането на Лионел Меси.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР