Супер успешният тандем зад хитовата поредица за Борн – Мат

...
Супер успешният тандем зад хитовата поредица за Борн – Мат
Коментари Харесай

Мат Деймън се завръща като Джейсън Борн

Супер сполучливият тандем зад хитовата поредност за Борн – Мат Деймън и режисьорът Пол Грийнграс, се завръща с пети филм за наемника със свръхспособности. Продукцията към този момент стартира работа в Гърция, като продуцентът Франк Маршъл популяризира и първия кадър от снимачната площадка, който демонстрира и Мат Деймън в нормалната за Борн топ форма. Снимките на лентата ще завършат в Лас Вегас.

Сценаристи на плана са Пол Грийнграс, Мат Деймън и Кристофър Рус по книгите на бащата на трилъра Робърт Лъдлъм. Във кино лентата се завръща и Джулия Стайлс в ролята на Ники, а част от новите попълнения са нашумялата актриса Алисия Викандер (Ex_Machina: Бог от машината, Седмият наследник, Момичето от Дания, Повелителят на кухнята) в основната женска роля, Томи Лий Джоунс като сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ и Венсан Касел в ролята на главния изверг.

По думите на Мат Деймън петият Борн ще се завърти към последствията от случая с Едуард Сноудън и приключването на информация от Централно разузнавателно управление на САЩ. Деймън споделя пред Buzzfeed, че „ Борн демонстрира една Европа, стегната в обръча на ограниченията за икономии, и един пост-Сноудън свят.... Текат всевъзможни полемики за шпионирането, гражданските права и естеството на демокрацията. ”

Премиерата на лентата в Съединени американски щати е на 29 юли 2016 година

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР