Супер средство при плесен: Премахва гъбичките за нула време Банята

...
Супер средство при плесен: Премахва гъбичките за нула време Банята
Коментари Харесай

Супер средство при плесен: Премахва гъбичките за нула време

Супер средство при мухъл: Премахва гъбичките за нула време

Банята е мястото, където почистваме тялото си, а с това и нашите мисли. Така че, чистотата и свежестта в нея са първото нещо, за което всеки уважаващ себе си човек би трябвало да мисли.

Но, колкото и да не ни се желае, с времето по ъглите на банята се появява ужасна мухъл и изключително по фугите сред плочките.

По рафтовете на магазините можете да намерите доста разнообразни почистващи препарати, само че те имат своите дефекти: те повреждат кожата и имат доста мощна миризма.

Средство за премахване на плесен и мухъл:
Необходими съставки:
2 ч. л. етерично масло от чаено дърво
2 чаши вода
1 ч. л. алкохол

Подготовка и приложение:
Изсипете всички съставки в спрей бутилка и разклатете добре. Напръскайте продукта върху проблематичните зони и оставете за 10 минути. След това измийте, както нормално.

Маслото от чаено дърво има мощно дезинфекциращо свойство, а спиртът разтваря и убива гъбите. Продуктът оставя миризма, която бързо изчезва.

Като средство против плесен можете да употребявате оцет, само че имайте поради, че неговата миризма ще остане във въздуха за дълго време.

Ще се изненадате, когато видите какъв брой добре се оправя това средство с мухъла. Не забравяйте да споделите рецептата с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР