Супер модерен Конгресен център и сезон “Лято в Пампорово ще

...
Супер модерен Конгресен център и сезон “Лято в Пампорово ще
Коментари Харесай

Супер модерен конгресен център отваря врати в Пампорово

Супер съвременен Конгресен център и сезон “Лято в Пампорово ” ще се открият на 29 юни т.г. в родопския курорт. През деня всички лифтове в курорта ще работят гратис. Сутринта ще се открие новоизградения Туристически център, а туристите ще бъдат осведомени с услугите, които показва. Вечерта от Пампорово АД ще открият Конгресния център. Гости на събитието ще бъдат героите от хитовия тв сериал “Дяволското гърло ” Теодора Духовникова и Владимир Карамазов.

Конгресият център “Пампорово ” е обезпечен на най-високо техническо равнище комплекс от 5 зали с общ потенциал от 1 100 места. Най-голяма и единствена по рода си в курорта е поливалентна зала

„ Родопи “ със 750 места, която може да се раздели на две зали по 600 и 150. Останалите 4 зали са ситуирани в непосредствена непосредственост до огромната зала и са с потенциал от 50 до 90 места. Залите от конферентния блок са наоколо до главния и максимален ресторант в курорта. Конферентният център се намира в настрана крило на хотела, разполага със независим вход и посредством топла подземна връзка е обвързвана с петзвездния хотел Орловец. Под залата има построени два подземни паркинга, а до нея има и открит паркинг. Комплексът е построен по този начин, че да е достъпeн за трудноподвижни хора, показват от " Пампорово " АД.

Туристическият център Пампорово ще обслужва целогодишно туристите в курорта с настояща информация за услуги, забележителности и направления. Целта му е да ориентира гостите на курорта за опциите за спорт и дейна отмора като планинско колоездене, плуване, конна езда, пешеходен туризъм, тенис, футбол, лов на риба, туристически и алпийски направления, втурване с лодки в пещера, джип сафари, скално катерене.

За облекчение на туристите в курорта е въведена прът център система за приемане на настояща и навременна информация от вело зоната, работещи лифтове и отворени трасета, както и за директна връзка с ПСС или хотелите. А като в допълнение улеснение туристите могат всекидневно да се осведомят за атмосферните условия в Пампорово в действително време посредством новата автоматизирана услуга SUMMERTIS, която се обновява няколко пъти в деня и дава нужната метеорологична и настояща информация за курорта автоматизирано. Туристите ще могат да съчетават това лято в Пампорово улнес процедури в напълно актуализирания център на хотел " Орловец " с атракции в авантюристичен парк, а хлапетата могат да се забавляват в детски ъгъл.

За феновете на вълнуващи прекарвания навън към този момент са разполагаем трасетата на велопарка, както и туристическите направления, за които са обезпечени опитни водачи и превоз.
„ Велопарк Пампорово “ разполага с 15 велотрасета и обща дължина над 35 км, а " Пампорово Адвенчър парк ” е най-новата атракция в курорта в развиване, която на този стадий ще предлага нова въжена градина за дребни и огромни, обособени места за отмора и пикник, въздушна възглавница за скокове и спомагателни атракции към язовира в курорта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР