Суетният Благой Георгиев забрави за разкрасителните процедури, боята за коса

...
Суетният Благой Георгиев забрави за разкрасителните процедури, боята за коса
Коментари Харесай

Благо Джизъса замяза на Робинзон Крузо

Суетният Благой Георгиев не помни за разкрасителните процедури, боята за коса и филтрите за фотоси в инстаграм. Плейбоят към този момент е с обрасла коса и брада, видя „ Уикенд “. Джизъса сега е копие на Робинзон Крузо, който в едноименния разказ оцелява на уединен остров съвсем като нашенеца.
 

„ Нещо филърите и ботоксът изгубиха резултат “, „ като сплескан наподобява “, „ наподобява на Филип Киркоров “ – разясняват във фейсбук под настоящите фотоси на Благой, който не се е поглеждал в огледало от съвсем два месеца. От мощната влага на острова, косата на някогашния футболист е бухнала, а почитателите му за първи път го виждат с побелели корени и без гелосана прическа, трансформирала се в негова запазена марка.

На Благой му е простено да наподобява по този начин, тъй като в „ Сървайвър “ нямат никакви условия за хигиена, другояче суетният красавец сигурно щеше да е подреден като по конец. Благо постоянно си е боядисвал косата преди да влезе в шоуто и в този момент в корените му е с прошарени косми, а кичето му е гарваново черно. Преди време се появиха клюки, че някогашният на Златка Райкова е опънал бръчки с ботокс и филъри. На фотосите му в обществените мрежи той нямаше нито една бръчица, въпреки, че към този момент е на 41 години. Е, оказа се, че набожният някогашен футболист просто е употребявал по този начин известните филтри за разкрасяване и с помощта на тях си е докарал външен тип на 20-годишен, а не е прибягвал до спринцовките с
ботокс.

Благой наподобява много застарял и поради тъмния си тен на кожата, който поддържа със солариуми и стоене под жаркото слънце. На тена му могат да завидят само Георги Христов, Златка Райкова и мъжа й Карен. Толкова тъмният неестествен загар е извънредно нездравословен за кожата и може да аргументи даже рак на кожата. За в никакъв случай не е загадка, че татуираният мачо е имал връзка с доста на брой дами. И те постоянно са били напълно модифицирани. Явно подобен му е усетът на екс футболиста, харесва силиконовите мацки. Но и той не се дава и не остава по-назад от тях, като ги конкурира със селфита, загар и татуси.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР