Subaru празнува 25-ата годишнина на Forester със специален модел Edition

...
Subaru празнува 25-ата годишнина на Forester със специален модел Edition
Коментари Харесай

Юбилеен вариант на Subaru Forester - Edition Exclusive Cross

Subaru чества 25-ата годишнина на Forester със специфичен модел Edition Exclusive Cross. Моделът съчетава висококачествено съоръжение с черни и оранжеви дизайнерски акценти, се пуска на пазара на цени от 43 890 евро. В допълнение към 18-инчовите алуминиеви джанти в цвят " Dark Metallic ", специфичният модел се предлага с черна радиаторна решетка, черни корпуси на външните огледала и черни рамки на LED фарове за мъгла.

Други хващащи окото са черните и оранжеви релси на покрива и пластмасовите капаци начело, в профил и откъм гърба, също в тази цветова композиция, които акцентират здравия темперамент на автомобила със задвижване на четирите колела. Като опция на общоприетата железна багра в " Ice Silver ", има четири други цвята, от които можете да избирате, в това число силициева багра и багра с перлен резултат.

Цветовата скица продължава и в интериора - педалите са черни, контрастни шевове в оранжев цвят могат да бъдат открити съвсем в целия кокпит - от отопляемия кожен волан, кожения лост за избор на скорости, арматурното табло и кръглите принадлежности до тапицерията на вратите и седалки от водоотблъскваща тъкан, които имат частични повърхности от изкуствена кожа. Хромираните дръжки на вратите от своя страна са украсени с рамка в цвят антрацит - също като вентилационните отвори и централната подпора. Специална емблема също демонстрира специфичния модел.

Надграждайки серията съоръжение Comfort от междинен клас, системите включват двузонов автоматизиран климатик, електрически регулируеми, сгъваеми и отопляеми външни огледала, безключов достъп, електрически отваряща се задна врата, отопляеми предни седалки, датчици за светлина и дъжд, електрически панорамен стъклен люк и камера за заден ход с почистваща дюза на борда.

Осем-инчовият сензорен екран освен ръководи аудиосистемата с цифрово радио DAB+, CD плейър, два USB врата, шест високоговорителя и интеграция на смарт телефон посредством Apple CarPlay и Android Auto, само че също по този начин и навигационната система с интегрирани актуализации на карти за три години. Фаровете, дългите светлини, фаровете за мъгла и дневните светлини на изданието са LED.

Включени също във връзка с сигурността са системата Eyesight със система за спешно прекъсване, дейна система за предизвестие при овакантяване на лентата с разкриване на заплаха и адаптивен надзор на дистанцията и скоростта с поддръжка за центриране на лентата, основана на радар промяна на лентата, помощник за мъртва зона и напречен трафик, помощник за светлини и системата за различаване на лидера (Driver Monitoring System), предизвестява лидера за отмалялост и нехайство.

Добре познатият e-Boxer с мека хибридна система се грижи за задвижването - дребен електрически мотор поддържа 2,0-литровия боксер бензинов мотор, който развива 110 кВт/150 к.с. и 194 Нм въртящ миг. Резултатът е по-добро ускоряване с по-голяма горивна успеваемост.

Стандартната безстепенна автоматизирана скоростна кутия Lineartronic изпраща въртящия миг към четирите колела. Постоянното симетрично задвижване на четирите колела обезпечава положително сцепление даже отвън утъпканите пътища. Във връзка със системата за подкрепяне на задвижването на четирите колела X-Mode, Forester предлага серизни офроуд качества.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР