Стюарт обвини за убийството на жена си - и собствената

...
Стюарт обвини за убийството на жена си - и собствената
Коментари Харесай

Кметът на Бостън ще се извини официално на чернокожите мъже, обвинени погрешно в убийството на Карол Стюарт през 1989 г.

Стюарт упрекна за убийството на жена си - и личната си пукотевица по време на това, което разказа като опит за кражба - на неидентифициран негър стрелец, което докара до репресии от полицията в един от обичайно черните квартали на града в гонене на фантомен нападател.

Чарлз Стюарт сподели, че негър мъж нахлу в колата им, до момента в който двойката напускаше час за раждане в градска болница на октомври. 23. Мъжът им наредил да карат до градския квартал Мишън Хил и ги ограбил, преди да простреля Карол Стюарт в главата и Чарлз в гърдите, съгласно Чарлз.

Карол Стюарт, 29, умря на идната заран в същата болница, където двойката е посещавала уроци по раждане. Бебето, родено посредством цезарово сечение, оцеля единствено 17 дни.

Чарлз Стюарт оцеля след стрелбата, като описанието му на негър нападател в последна сметка провокира необятно публикувана полицейска акция на бостънската полиция против черни мъже в квартал, макар че някои следователи към този момент са почнали да се съмняват в ис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР