Стюардеси разказаха за най-дразнещата поръчка, която е способна да направи

...
Стюардеси разказаха за най-дразнещата поръчка, която е способна да направи
Коментари Харесай

Поръчките, които стюардесите най-силно ненавиждат

Стюардеси описаха за най-дразнещата поръчка, която е способна да направи един пасажер на височина 11 000 м над морското ниво, написа profit.bg.

Не става дума за суперсложен коктейл, а за най-обикновена диетична кола.

Стюардесата, която споделя наблюденията си в своя блог, отбелязва, че на височина от 10 000 м налягането работи по друг метод.

Ако на борда са позволени леки алкохолни питиета, пасажерът може да остане с усещане, че е изпил повече от нормалното. Само една чаша вино е способна да реализира по-силно замайване.

Това значи, че да се отваря кен с газирана напитка, да вземем за пример, на такава височина води до моменталното й изтичане. Особено когато става дума за диетична кола, написа стюардесата.

Така на бордовите асистенти им се постанова да стоят дълго време до пасажера, който е поръчал газирана напитка. Защо? Защото би трябвало да чакат напитката да се „ успокои “. Това лишава много време.

Освен това екипажът ненавижда, когато пасажер не може да дефинира какво тъкмо желае да пие – вода, бира, кафе или чай?

Други дразнещи моменти са оставен на гърба на седалката отпадък, слушане на музика със слушалки, до момента в който се води диалог със стюардеса, разходки из самолета на необут крайник, походи до тоалетната директно преди кацане, връчване на употребявани пелени на екипажа, мнения на всеослушание за вместимостта на самолета и ненадеждността му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР