Стюардесата Цветелина влезе във Фермата със заявката, че ще опровергае

...
Стюардесата Цветелина влезе във Фермата със заявката, че ще опровергае
Коментари Харесай

Стюардесата от Фермата: Не съм изкушавала Виктор, беше взаимно

Стюардесата Цветелина влезе във " Фермата " със поръчката, че ще опровергае клишето, че красивите дами са глупави и лигави. Тази седмица присъединяване на красивата брюнетка в известното предаване завърши.

" Животът във " Фермата " е доста по-различен от действителния живот ", показа 26-годишната Цвети.

Според нея вътре 2 или 3 месеца са равни съвсем на години. Въпреки това участниците са се срещнали най-вече с положителните страни на хората.

Най-важният урок, който е научила, е да желае помощ. Особено в стопанската работа, в която знае, че има доста по-добри от нея.

Водещата Петя Дикова повдигна и тематиката за един от най-големите кавги към присъединяване на Цвети - флирта ѝ с Виктор, който е привързан, само че все пак не скри влечението си към младата жена.
свързани новини18646на 06.11.2021
" Това е тематиката, за която ми е мъчно да приказвам, тъй като аз също наруших мой принцип. Не мисля, че аз съм го изкушавала, беше взаимно. Същото би се случило и в действителния живот, само че с излизане на кафе, скриване на чатове. А във " Фермата " живеем 24/7 дружно. Опознаваме се доста по-бързо и просто нещата се случват ", разяснява Цветелина.

Тя призна, че на моменти се е чувствала подценявана, само че като цяло е срещнала най-вече поддръжка от останалите участници, написа " Лейдизоун ".

" Работих доста - оборът беше най-хубавото място за мен и се стараех там всичко да е съвършено ", добави тя.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР