Студиото Marvel на "Дисни" доминира на наградите "Изборът на публиката",

...
Студиото Marvel на "Дисни" доминира на наградите "Изборът на публиката",
Коментари Харесай

Феновете избраха любимите си филми, сериали и звезди

Студиото Marvel на "Дисни " господства на премиите "Изборът на публиката ", които бяха раздадени на гала в Санта Моника, Калифорния, заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

Големите спечелили бяха продукции, основани на комикси. "Черната вдовица " завоюва наградата за филм на 2021 година, а Скарлет Йохансон беше оповестена за актриса на годината.

В категориите за екшън филм и екшън звезда на 2021 година бяха отличени надлежно "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена " и Симу Лю.

Дуейн Джонсън завоюва премиите за артист и за комедиен артист на 2021 година за присъединяване си във кино лентата "Круиз в джунглата " на "Дисни ".

Той беше почетен и с почетната премия "Шампион на публиката " за приноса си за развиването на развлекателната промишленост.

"Свободен състезател " взе наградата за комедиен филм на 2021 година Продукцията "Круела " беше оповестена за кино драма на годината.

В телевизионните категории премията за шоу на 2021 година завоюва сериалът "Локи ", който е продукция на "Disney+ ". Звездата на поредицата британецът Тим Хидълстън завоюва наградата за ефирен артист на годината.

Клои Кардашиян стана реалити звезда на 2021 година, а "Keeping Up with the Kardashians " ( "Животът на Кардашиян ") - реалити шоу на годината.

Наградата за телевизионна драма беше присъдена на сериала "Анатомията на Грей ". Актрисата и носителка на Оскар Хали Бери беше почетена с наградата "Икона ". Певицата Кристина Агилера взе премията "Музикална икона ", а риалити звездата Ким Кардашиян стана "Модна икона ".

В категориите за музика реализатор и изпълнителка на годината станаха Лил Нас Екс и Адел. Южнокорейската кей-поп групировка BTS беше оповестена за група на 2021 година, а парчето ѝ "Butter " - ария и видео на годината.

Призът за албум на 2021 година завоюва "Sour " на Оливия Родриго.

Сред останалите отличници се подредиха Блейк Шелтън (кънтри реализатор на 2021 г.), Бед Бъни (латино реализатор на годината), Оливия Родриго (нов реализатор на годината), парчето "Stay " на Кид Ларой с присъединяване на Джъстин Бийбър (сътрудничество на годината), "Шоуто на Елън де Дженерис " (дневно ток шоу на годината), "Шоуто на Джими Кимъл " (вечерно ток шоу на годината), "Луцифер " (научнофантастично шоу на годината), Бритни Спиърс (социална звезда на годината).

Наградите "Изборът на публиката " са единствените в Холивуд, които обгръщат киното, музиката и малкия екран и се дефинират напълно от публиката.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР