Студент от Сочи, който поръчал килъри за родителите и сестричката

...
Студент от Сочи, който поръчал килъри за родителите и сестричката
Коментари Харесай

Студент нае килъри за родителите и сестра си и обеща да се държи като добър син след убийството

Студент от Сочи, който поръчал убийци за родителите и сестричката си, обещавал след убийството да се държи " като добър наследник ".
Разследващите управляващи в града нищят много жесток случай, написа Блиц.


``
реклама  

Младият мъж желал да заграби за себе си апартамент и други движимости, които щял да придобие след гибелта на родителите си. Той съобщил за желанията на собствен другар, след което служителите на реда почнали да го наблюдават. 

Студентът потърсил убийци, само че вместо тях се явили проверяващи, които се показали за наемни убийци. По време на диалога си с тях младият мъж им разказал по какъв начин са ситуирани стаите в дома му и къде има камери за видеонаблюдение. На въпрос по какъв начин ще се държи след убийството, студентът дава отговор - " както прилича на един наследник ", ще рева.



" Килърът ", в чиято роля влезе наш помощник, се е съгласил да извърши закононарушението против 3 млн. рубли (около 40 хиляди евро), които щял да съобщи, откакто встъпи в завещание ", разкриват проверяващите. 

За осъществяване на закононарушението студентът дал ловджийски нож и тайни средства.

След като получил " доказателства " за гибелта на родителите и сестра си, младият мъж написал квитанция и я предал на изпълнителя, след което и бил арестуван. По случая се води разследване.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР