Студент от американски колеж спаси живота на десетки студенти, като

...
Студент от американски колеж спаси живота на десетки студенти, като
Коментари Харесай

Да спреш неконтролируем автобус: Студент спасява живота на 56 души

Студент от американски лицей избави живота на десетки студенти, като спря неуправляем рейс, спукал гума, заяви Си Ен Ен.

Инцидентът е станал в южната част на американския щат Мисисипи.

56 студенти са пътували с рейс за събитие в Ню Орлиънс, щата Луизиана. Внезапно гумата на рейса се спукала и в следствие водачът изгубил надзор над возилото.

 45 души починаха при автобусна злополука в Южна Африка (ВИДЕО) Светът 1 мин. 45 души починаха при автобусна злополука в Южна Африка (ВИДЕО)  „ През цялото време искахме да разберем истината за злополуката “: Спомняме си за ангелите от Лим Тази сутрин 5 мин. „ През цялото време искахме да разберем истината за злополуката “: Спомняме си за ангелите от Лим  Автобус на градския превоз се заби в ограда на къща в София (ВИДЕО) Тази сутрин 1 мин. Автобус на градския превоз се заби в ограда на къща в София (ВИДЕО)  Сезонът на пътуванията: Избираме все по-дълги екскурзии и по-често с рейс България 2 мин. Сезонът на пътуванията: Избираме все по-дълги екскурзии и по-често с рейс  45 души починаха при автобусна злополука в Южна Африка (ВИДЕО) Светът 1 мин. 45 души починаха при автобусна злополука в Южна Африка (ВИДЕО)  „ През цялото време искахме да разберем истината за злополуката “: Спомняме си за ангелите от Лим Тази сутрин 5 мин. „ През цялото време искахме да разберем истината за злополуката “: Спомняме си за ангелите от Лим  Автобус на градския превоз се заби в ограда на къща в София (ВИДЕО) Тази сутрин 1 мин. Автобус на градския превоз се заби в ограда на къща в София (ВИДЕО)  Сезонът на пътуванията: Избираме все по-дълги екскурзии и по-често с рейс България 2 мин. Сезонът на пътуванията: Избираме все по-дълги екскурзии и по-често с рейс

Управляващата жена направила всичко допустимо да държи кормилото изправен, с цел да избегне случай. Автобусът обаче се наклонил на една страна, а по-късно още веднъж се приземил на всички колела. От удара предното стъкло се е счупило и лидерката изхвърчала на пътното платно.

Снимки: Mississippi Highway Patrol

Автобусът траял безотговорно да се движи и тогава един от студентите поел ръководството.

Той хванал кормилото и съумял да спре транспортното средство. Благодарение на бързите му дейности всички пасажери са оживели.

Най-малко 11 души са ранени вследствие на случая. Девет потърпевши са приети в болница, а водачът на рейса и един студент са превозени с вертолет в болница.

„ Поради бързите дейности на водача на рейса, а по-късно и на студентите, сега нямаме смъртни случаи “, разясняват локалните управляващи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР