Студена война между носителките на титлата Мис България“ Венцислава Тафкова

...
Студена война между носителките на титлата Мис България“ Венцислава Тафкова
Коментари Харесай

Мис България извади кирливите ризи на Дениз от „Ергенът“ и от къде са й парите

Студена война сред носителките на купата „ Мис България “ Венцислава Тафкова поведе Дениз Хайрула от „ Ергенът “. Участничката в първия сезон на риалити шоуто остро атакува състезанието, като в подкаст дружно с Айлин Бобева разясниха съмнителния метод, по който се печели влиятелната купа.

„ За да спечелиш сходен конкурс, към този момент няма значение по какъв начин изглеждаш и по какъв начин се казваш, а кой дава кеша откъм гърба “, заяви Дениз.

Помолена да разяснява думите на Дениз, Мис България 2020 твърдо застана зад короната и остро посече моделката, написа „ Хотарена “.

„ Не съм осведомена с коментара, само че всяко едно изявление на момиче с канал в Onlyfans против подобен вид влиятелни състезания е меко казано несериозно! Носителките на купата, които аз познавам, са построили име и кариера по-късно не с голи фотоси, а с помощта на качества, които Дениз не има. Слава богу, с цел да участваш в „ Ергенът “, няма такава цедилка! “, захапа я Тафкова в своя инстаграм профил.

„ Разбирам за какво не би се явила на сходен конкурс! Хубаво е да си знае мястото! “, продължи миската.

Любопитна детайлност е, че точно Дениз имаше дълга връзка с локален предприемач, който бе спряган за неин спонсор… Двамата към този момент не са дружно, а Хайрула разчита главно на постъпленията от еротичния си канал в Onlyfans./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР