Студът не плаши протестиращите, просто разбираме, че сега е важно

...
Студът не плаши протестиращите, просто разбираме, че сега е важно
Коментари Харесай

Протестиращ миньор: За да има преговори, искаме управляващите да дойдат при нас

Студът не плаши протестиращите, просто разбираме, че в този момент е значимо да сме тук. Това сподели в ефира на Euronews PrimeTime Станимир Георгиев, които е на митинга от първия ден.

По думите му това, че ръководещите са изпратили проектите „ на мрачно “, без да се допитат и да ги обсъдят с работещите в централите, както и отношението към всички служащи, е било това, което ги е предиздвикало да спрат с договарянията.

Решихме, че по-късно отношение, в случай че някой желае да договаря с нас, той би трябвало да пристигна тук. Всичко друго е насмешка към нас самите и към всички, които работят това.

Станимир Георгиев съобщи, че няма по какъв начин да се съгласят с изпратените от държавното управление към Европейска комисия проекти, упорстват те да бъдат оттеглени и редактирани.

Ние в никакъв случай не сме били обвързани с политически сили и обвиняванията, които акад. Денков като министър председател насочи към нас са неприемливи, сподели още Георгиев.

Той изясни, че двата синдиката – КТ „ Подкрепа “ и КНСБ са основали нужната органзиация, тъй че да има нужните количества храна и вода за протестиращите и те няма да се откажат.

Целия диалог вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР