Струпване на наследниците на топбаровците на България се очаква в

...
Струпване на наследниците на топбаровците на България се очаква в
Коментари Харесай

Брендо събира топбаровците на България на тайно парти! Ето кога ще се състои то и какъв е поводът

Струпване на наследниците на топбаровците на България се чака в края на месеца в Лозенец, разбра HotArena.

Модното курортно селце в Югоизточна България ще бъде терен на скрито празненство в чест на рождения ден на Лара, наследничката на Евелин Банев-Брендо.

Щерката на посочения за Кокаинов крал Брендо навършва 16 години на 29 юли, а поради ВИП гостите й щял да бъде отцепен половината от хотела на татко й - " Оазис ".

Според осведомени Лара е възнамерявала мега празненство за 16-ия си рожден ден. Гостите няма да са инцидентни. Сред поканените били все синове и дъщери на едни от най-богатите и авторитетни българи. В поканите, с изключение на тайния ваучър, се включвали и няколко нощувки в комплекса, естествено на разходи на домакинята, писа „ Ретро “.

Последните три-четири лета младата Банева прекарвала  тъкмо в комплекса на татко си. В останалото време Лара живее и учи в Лондон.

Най-вероятно Брендо ще пропусне 16-ия рожден ден на Лара. Никой не го е виждал от пролетта на 2017 година, откогато е в неопределеност. Той се търси с европеййска заповед от Софийската градска прокуратура, с цел да излежи присъдата си от 6 години затвор за пране на пари от наркотрафик. Според последните клюки се укрива на територията на Венецуела.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР