Струмяни. Правителството направи така, че да може да осигури допълнителни

...
Струмяни. Правителството направи така, че да може да осигури допълнителни
Коментари Харесай

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Правителството направи така, че да осигури допълнителни средства за реализирането на проекти в общините, сред които е и Струмяни

Струмяни. Правителството направи по този начин, че да може да обезпечи спомагателни средства за реализирането на планове в общините, една от които е Струмяни. Това сподели зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов по време на среща със симпатизанти на партията в Струмяни, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пирин. „ Надяваме се, че това ще покаже на жителите на Струмяни, че ние не разделяме общините на наши и ваши. За нас е значимо да се подкрепят всички планове, които са в интерес на жителите ”, сподели още Цветан Цветанов. Той добави, че Община Струмяни има и опцията да осъществя планове, които могат да бъдат финансирани по европейските фондове и програмата за трансгранично съдействие. В Струмяни, Цветанов разиска с членовете и симпатизантите на партията ѝ настоящи тематики, свързани със страната, както и такива, касаещи идните избори за Европейски парламент и локалната власт. Според него изборите през май ще се проведат във време, което единствено по себе си ще бъде предизвикателство, защото ще има три почивни дни. „ Трябва да реализираме висок резултат на европейските избори, които ще са подготовка за локалните избори, те също са доста значими, защото успеха и на тях ще ни подсигурява сполучливо дотъкмяване на мандата. Това от своя страна е значимо, тъй като имаме потребност България да продължава да е постоянна ”, добави Цветанов. „ Смятам, че в Българска социалистическа партия занапред ще има процеси, които ще доведат до напрежение, само че за нас най-важното е структурите ни да са мощни ”, акцентира Цветанов. Той означи, че в политиката най-важното нещо е да се прави по този начин, че да има действителни резултати за хората. В рамките на срещата бяха сложени и доста въпроси от страна на членовете и симпатизантите на партията, които най-много бяха свързани с покачването цената на водата в Струмяни. Цветанов съобщи, че е наясно с това, че казусът е сериозен както за общината, по този начин и за Разлог. Той съобщи, че един от главните проблеми в тази връзка е неналичието на консолидация на Асоциацията по ВиК поради отхвърли на Община Кресна да се включи в нея.
Заедно с Цветан Цветанов в Струмяни са националният представител и регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева, както ѝ депутатите Стефан Апостолов, Александър Мацурев и доктор Емил Тончев. Освен това участва Областният шеф на Благоевград, който е и общински ръководител на структурата на ГЕРБ в регионалния център Бисер Михайлов.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР