Строителството ще приключи до средата на 2019 година. Това означава

...
Строителството ще приключи до средата на 2019 година. Това означава
Коментари Харесай

Строителството на новата пленарна зала приключва до средата на 2019 г.

Строителството ще завърши доникъде на 2019 година. Това значи приемането на градежа с Акт 15. Това сподели пред публицисти Николай Бациев от Дирекция „ Управление на собствеността “, която директно отговоря за осъществяването на строително-монтажните работи за новата пленарна зала „ Св. София “.

„ След това имаме няколко месеца държавна приемателна комисия, има и Акт 16 “, изясни той. „ След като планът бъде дефинитивно предаден и бъде позволено използването му ще стартират процедури по в допълнение съоръжение в залата “, уточни Николай Бациев и посочи, че за спомагателното съоръжение ще има публични поръчки. „ Залата ще бъде със стъклен покрив.

Преди това покривът беше плътна стоманено-бетонна плоча “, разясни той. „ Съоръжението е извънредно комплицирано за осъществяване. Такова нещо в известна степен има в Бундестага, само че там площта е по-малка “, разяснява Бациев. „ Цялата площ на стъкления покрив е към 450-500 кв.м. Всеки миг чакаме да дойдат стъклата “, разгласи той. „ Стъклопакетите ще разрешат релативно непрекъсната слънчева светлина в залата “, уточни Николай Бациев и добави, че ще има и в допълнение осветяване поради камерите.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР