Строителството на новата болница в Ямбол ще приключи до март

...
Строителството на новата болница в Ямбол ще приключи до март
Коментари Харесай

Строителството на новата болница в Ямбол ще приключи до март

Строителството на новата болница в Ямбол ще завърши до март идната година, посочи регионалният шеф на Ямбол Георги Чалъков. За нейното доизграждане са планувани 27 млн. лв.. Подготвя се и проект сметката за нужните средства за оборудването на постройката.

Сроковете по осъществяването на плана за дострояването на болничното заведение не са нарушени, увери Чалъков след изнесена в обществените мрежи информация, че строителството е прекъснато: 

В болничното заведение са завършили всички работи по системите - ВиК, ОВК- газова система, електрически системи. работи се по вътрешните детайли вътре в стаите, мазилки, следва полагането на подовото покритие, тъй че работи се съгласно графиците, които са конкретизирани сред изпълнителя и възложителя. 

Предстои управлението на МБАЛ „ Св. Пантелеймон “ да изиска от Министерството на здравеопазването втория очакван паричен транш в размер на близо 5,5 милиона лв., допълни  Георги Чалъков. Подготвя се и  проект – сметка за болничното съоръжение на новата постройка, с цел да може средствата да се включат в  идващия бюджет.  
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР