Строителният предприемач, изнудван от кметицата на Младост Десислава Иванчева, е

...
Строителният предприемач, изнудван от кметицата на Младост Десислава Иванчева, е
Коментари Харесай

Предприемачът, изнудван от Иванчева, щял да строи в местността Камбаните

Строителният бизнесмен, изнудван от кметицата на Младост Десислава Иванчева, е трябвало да строи в местността " Камбаните " в Младост 4. Предприемачът, чието име до този миг не посочват, а единствено го назовават " потърпевшият " е получил позволение за смяна на подробния организационен проект от основния проектант Здравко Здравков на 14 юни 2017 година

Тя е била изпратена в община " Младост " още на 16 юни 2017 година, само че до 17 април 2018 година по нея не е имало никакво придвижване. В този ден в 12:55 Иванчева наредила на своята секретарка Маргарита Стоянова да я придвижи, само че това се оказало невероятно, тъй като не е имало автограф на кмета, стана ясно в пледоарията на прокуратурата.

Следи от веществото, с което са белязани банкнотите имало и на задната седалка, с която се е придвижвала кметицата и нейната заместничка Биляна Петрова. Следи имало и по сенника от лявата страна и по предната лява седалка, което показвало, че тя е пипала парите.

Иванчева преди началото на делото сподели записка, съгласно която заместник-кметът по строителството Румен Русев и третият обвинен Петко Дюлгеров били в скрит план против нея тъй като Русев желал да стане кмет на общината. Първите няколко минути преди началото на мярката, Иванчева бе в ограденото с бронирани стъкла пространство, което до този миг не е било употребявано за настаняване на арестуваните. Според правосъдни кореспонденти това е казус. В началото на мярката обаче тя и заместничката й Биляна Петрова бяха изведени от там и седнаха зад юристите си.

Прокуратурата изиска непрекъснат арест за тримата обвинени, а съдът даде 15 мин отмора. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР