Строителната компания AVAX се ангажира да следва възможно най-оптималния график

...
Строителната компания AVAX се ангажира да следва възможно най-оптималния график
Коментари Харесай

Строителството на газовия интерконектор Гърция-България се изпълнява с пълна скорост


Строителната компания AVAX се ангажира да следва допустимо най-оптималния график за сполучливото довеждане докрай на този стратегически план за България и Гърция

Работата по построяването на газовия интерконектор Гърция-България продължава да тече на цялостни обороти в съдействие с всички заинтригувани страни от двете страни, които вземат участие в осъществяването му.

Като се вземе поради огромното влияние на пандемията във всеки един аспект от бизнес активността в международен мащаб, строителната компания по плана - AVAX, отговори оптимално на невижданите условия, като напредъкът на плана се реализира по отношение на рационалните упования. Ключов знак за настоящото осъществяване на плана са 48-55 заварки на тръби дневно, със междинен нужен ремонт под 5%. Този забележителен брой, комбиниран с ниската степен за потребност от ремонт, разрешава бърз прогрес на всички други действия по плана.

Газовият интерконектор Гърция-България е план с огромен принос към заетостта. Към момента са ангажирани повече от 330 души, директно или индиректно, като това число се чака да нарасне през идните месеци.

„ От началото на пандемията успяхме да предпазим всички наши строителни обекти от случаи на Covid-19. Този незабравим триумф е резултат от интензивни, групови старания и използването на многочислени ограничения за сигурност, в това число повече от 1150 Covid теста на място. Изключително сме признателни на всички страни, които работеха по основаването на специфичната ни оценка на риска за Covid-19 и нашия Оперативен проект при заразни заболявания, както и на всички наши чиновници и сътрудници, които демонстрираха адаптивност и високо равнище на персонална отговорност. ", споделя Джордж Тасакос, началник на отдел тръбопроводи и мрежи към AVAX.

AVAX се ангажира да съблюдава всички локални трудови стандарти и условия. За тази цел, още от започването на дейностите си в България, нае локалния клон на интернационално приетата консултантска компания EY Bulgaria (Ърнст и Янг), с цел да я поддържа в този развой.

AVAX си сътрудничи прецизно с ICGB, която гласоподава доверието на строителната компания за работа по този извънредно значим енергиен план за района на Югоизточното Средиземноморие. Компанията работи според задачата на своя клиент и всички заинтригувани страни, с цел да смекчи отрицателния резултат от пандемията и да изготви обновен, реален и допустим график за сполучливото осъществяване на строителството.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР