Строителната фирма ПИМК започна да изнася техниката си от стадион

...
Строителната фирма ПИМК започна да изнася техниката си от стадион
Коментари Харесай

ПИМК изнася техниката от Колежа, спира дейностите по строителството

Строителната компания ПИМК стартира да изнася техниката си от стадион „ Христо Ботев ”.
Прочетете още
Както TrafficNews писа, притежателят на компанията Илиян Филипов съобщи, че ще прекрати дейностите си по строителството на Колежа, в случай че не получи през днешния ден възлагателно писмо за дейностите от 5.3 млн. лв.. На обекта бе и самият Филипов, който сподели, че е провел двучасов диалог с представителите на градските управляващи, които са му декларирали, че няма по какъв начин през днешния ден да извадят възлагателно писмо.

Поради това той прекратява дейностите и изкарва техниката, като ще се върне на обекта едвам когато получи документа от Община Пловдив.

По думите на Филипов нито в решението на Общинския съвет, нито в контракта сред ПИМК и общината, няма спънка да се изкара въпросното писмо.

Той добави още, че не може да прави повече действия без него, защото е изчерпал ресурса, провиснал до този миг и това би било нарушаване на закона.

По-рано кметът Здравко Димитров сподели, че документът може да бъде изваден на 2-ри март, когато се събере и комисията, гласувана от локалния парламент, само че било невероятно това да се случи през днешния ден.

Събитията от деня пък слагат под въпрос довършването на стадиона доникъде на април, каквото предпочитание имаха почитателите, изпълнителя и управлението на клуба.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР