Строител-каубой, който измами повече от 50 собственици на жилища за

...
Строител-каубой, който измами повече от 50 собственици на жилища за
Коментари Харесай

Строител-каубой, който измами 50 уязвими собственици на жилища в „най-лошия по рода си случай“, вкара в затвора

Строител-каубой, който измами повече от 50 притежатели на жилища за близо £650 000 в един от най-лошите случаи по рода си, беше наказан на пет пандиза години.

Лорънс Мартин се е възползвал от уязвими клиенти, в това число една жена, която е била свършена работа, с цел да помогне на умиращия си свекър, сподели съд. Описван като „ фундаментално непочтен “, той притиска клиентите да заплащат десетки хиляди лири, преди да разгласи още и още работа, нужна за извършване.

Една двойка загуби повече от 110 000 английски лири, до момента в който десетки жертви с разрушено сърце бяха оставени разрушени домове и празни банкови сметки, защото техните спестявания бяха изчистени. 36-годишният Мартин, който нямаше квалификации за покриване на покриви, изиска повече пари, като сподели на един клиент, че „ имаш по-голям късмет да спечелиш от лотарията “, в сравнение с да получиш възобновяване.

В продължение на съвсем пет години бащата на четири деца напусна клиенти през Хемпшир и остров Уайт в сълзи и някои трябваше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР