Строгото работно облекло бавно, но сигурно напуска работните пространства. Това

...
Строгото работно облекло бавно, но сигурно напуска работните пространства. Това
Коментари Харесай

Проучване: Костюмите и вратовръзките напускат офиса

Строгото работно облекло постепенно, само че несъмнено напуща работните пространства. Това демонстрира в Съединени американски щати, съгласно което над 70% от работещите избират неофициални облекла.

Цифром и словом : Цели 41% от запитаните се обличат в жанр business casual - да вземем за пример, риза и прав панталон, други 31% са с най-обикновено облекло като тениски и дънки (street casual). 23% носят униформа, а строгият business professional аутфит е в дрешника на едвам 3% от запитаните - без значение дали става дума за мъже, или за дами.

При дамите има по-малко многообразие на разновидностите, като над половината са с неофициални, само че въпреки всичко подобаващи за бизнес среда тоалети, до момента в който при господата този тип облекла, " цивилното " облекло и униформите са разпределени поравно.
 Какво усещане основават елегантните облекла?
Какво усещане основават елегантните облекла?

Съвсем не е нужно да имате специфичен мотив, че да извадите от дрешника някоя елегантна дамска дреха

Детайли : Това, което прави изключително огромно усещане, е изменението по отношение на предпандемичната 2019 година Business casual облеклото натрупа известност за сметка на униформи и костюми, чиято приложимост се свива на половина до най-ниските измервани досега от Gallup равнища.

При street casual не се следи никаква смяна.

Защо : Възходът на неофициалното облекло сигурно може да се обвърже с пандемията, работата от разстояние и превръщането на работното място в по-малко публична среда.

Това дава растеж на деловото, само че въпреки всичко не прекомерно строго облекло, показват от Gallup.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР