Строгият новинар с нежна душа размекна водещата За зрителите Юксел Кадриев

...
Строгият новинар с нежна душа размекна водещата
За зрителите Юксел Кадриев
Коментари Харесай

Жените падат в краката му: Юксел Кадриев покори и Цънцарова

Строгият новинар с нежна душа размекна водещата

За феновете Юксел Кадриев е сериозното лице, което всяка вечер оповестява новините от България и света. Но в последно време дългогодишния представител разкрива друга, лирична и хармонична страна от характера си. След като записа чудесна версия на една от най-известните коледни песни и сподели музикалната си заложба, на Коледа Юксел показва пред колежката си от bTV Мария Цънцарова и различен гений – поезията.

Новинарят показа пред феновете забавни метафизичен възгледи. Той да вземем за пример счита, че музиката е два типа – радостна и тъжна, а жанровете и направленията нямат значение. Юксел споделя и античната философия, че музиката се подрежда до аритметиката, геометрията и астрономията, като средство да се вникне в хармонията и подредбата на света.



„ Често забравяме за Бог, че Той е към нас, и че Той е обич ”, съобщи Кадриев. „ Когато се разсънваме заран, ние не просто ставаме от сън, ние се прераждаме. Ако се събуждаш с тази мисъл и признателност към Бог за това, целият ти ден ще е по-добър ”, по този начин изясни той житейсаката си философия, представена от vihrogon.bg.

„ Живеем в жесток свят, в който сме презадоволени – от храна, от предмети и от страсти даже. Това ни кара да забравим, че сме едни елементарни индивиди, забравяме, че материалното е една заблуда ”, сподели още Кадриев.

Юксел накара Мария Цънцарова да се разтопи с ново свое стихотворение, което написал на уединен остров това лято. Докато снимал кристалната вода, в кадър на дъното влезнал камък, който има формата на сърце. Тогава на новинаря му пристигнали в главата следните стихове:

Туп, туп-туп, туп-туп – говореше сърцето,

туп, туп-туп, туп-туп – нежно шепнеше ми то.

Туп, туп-туп, туп-туп – сияеше небето,

туп, туп-туп, туп-туп – влюбено е в теб момчето.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР