Строежът на стадион Христо Ботев в Пловдив е спрян след

...
Строежът на стадион Христо Ботев в Пловдив е спрян след
Коментари Харесай

Строежът на стадиона на "Ботев" отново е спрян

Строежът на стадион " Христо Ботев " в Пловдив е спрян след евакуиране на цялата тежка техника от оборудването. Собственикът на компанията ПИМК, която строи стадиона, Илиян Филипов разгласи, че вади техниката от обекта.

Причината е, че той не е получил възлагателно писмо.

" Както към този момент ви споделих, в случай че не получа възлагателното писмо, спирам работата. Два часа бях в общината, не го получих. Трябвало да има комисия. Аз се наслушах на обещания. Когато получа възлагателното писмо- незабавно цялата техника ще бъде върната и работата ще продължи ", разяснява Филипов пред Plovdivnews.

Той добави, че решението му да изтегли техниката е подбудено от обстоятелството, че без възлагателно писмо се нарушава договорът.

емата със стадионите на двата клуба стана настояща в последните седмици, откакто кметът на Пловдив Здравко Димитров изиска спомагателни средства и съобщи, че, с цел да се довърши оборудването на " Ботев ", известно като " Колежа ". Димитров изиска помощ от страната, след което.

В началото на февруари Община Пловдив 32.7 млн. лв. за двете уреди.

 След 10 години и десетки милиони вповече: стадионът на След 10 години и десетки милиони вповече: стадионът на " Ботев " още е в бъдещето

Междувременно във вторник вечер почитателите на " Ботев " излязоха на митинг поради. Капитанът на отбора беше изпратен от базата в Коматево, а почитателите потърсиха сметка на управлението, за какво се разделя с него.

След оповестяването на прехвърлянето на футболиста от клуба излязоха с конкретизиране под натиска на последователите и огромните рецензии.

" Тодор Неделев е безспорна легенда на Ботев, чийто принос към нашия тим не може да се оцени с думи.
Ние се отнасяме с огромно почитание към Тошко и в обстановка, когато той получи предложение да премине в клуб, който играе в европейските шампионати, не можахме да му откажем и взехме решение да се съобразим с него ".

От клуба даже оповестиха, че ще извадят от приложимост екипа с №8, с който играеше Неделев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР