Стрийминг платформата Нетфликс подготвя съвместно с Дриймуъркс анимационна поредица от

...
Стрийминг платформата Нетфликс подготвя съвместно с Дриймуъркс анимационна поредица от
Коментари Харесай

Нетфликс подготвя анимационна поредица Кунг-фу панда


Стрийминг платформата Нетфликс приготвя взаимно с " Дриймуъркс " анимационна поредност от света на " Кунг-фу панда ", в която основният воин По още веднъж ще приказва с гласа на комика и музикант Джак Блек, заяви " Варайъти ".

В поредицата, озаглавена " Кунг-фу панда: Рицарят-дракон ", загадъчна двойка порове е " хвърлила око " на сбирка от четири мощни оръжия. По би трябвало да напусне дома си, с цел да се впусне в световно търсене на възмездие и правдивост, в което му партнира чудноват британски рицар на име Скитащо острие. Заедно тези двама несъвместими воини се впускат в епично премеждие, с цел да намерят първи магическите оръжия и да спасят света от заличаване - и може би даже ще научат едно-две неща един от различен по пътя.

Сериалът бележи завръщането на Джак Блек в ролята на По за първи път от шест години, когато на екран излезе анимацията " Кунг-фу панда 3 ". Комикът озвучаваше героя и в първите два кино лентата от поредицата, които бяха пуснати през 2008 и 2011 година Общо трите анимационни кино лентата са събрали над 1,8 милиарда $ в международния бокс-офис, отбелязва Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР