Стресяващи кадри показват момента, в който мъж, наслаждаващ се на

...
Стресяващи кадри показват момента, в който мъж, наслаждаващ се на
Коментари Харесай

Моментът, в който невинен член на клуба е намушкан до смърт, защото „стои на мястото на убиеца на дансинга“

Стресяващи фрагменти демонстрират момента, в който мъж, наслаждаващ се на вечер на открито, е намушкан до гибел, тъй като стои на обичаното място на своя палач на дансинга.

Едуард Уилсън, 39, намушка с нож в шията Аким Франсис-Кер, 29, в нощния клуб на Валеша в Уолсол на 11 март. Убийството, осъществено в 5 часа сутринта, видя бандита да предприеме офанзива, до момента в който беше " смутен и сърдит " за загубата на нормалното си място на дансинга. Аким стоеше на място, което по-рано беше заето от Уилсън, който беше приет за отговорен в ликвидиране и наказан на пожизнен затвор с най-малко 22 години зад решетките в Кралския съд на Бирмингам. Аким беше в клуба единствено за няколко минути и умря час по-късно.

Записи от видеонаблюдение демонстрират по какъв начин двамата си разменят думи, преди Уилсън да нанесе съдбовен удар на Аким, правейки го беззащитен, до момента в който пада на пода. По-късно Уилсън избяга от местопроизшествието и остави жертвата си да почине, тръгвайки с вдигната качулка и шапка, преди да се вмъкне в Audi, лично...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР