Стресът, нездравословният начин на живот, преумората и хроничната умора са

...
Стресът, нездравословният начин на живот, преумората и хроничната умора са
Коментари Харесай

Неподдържана жена посетила стилист. Промяната й е възхитителна

Стресът, нездравословният метод на живот, преумората и хроничната отмалялост са прекомерно доста „ отпечатани “ върху лицата на дамите. Преживелиците и упоритата работа водят до обстоятелството, че някои наподобяват по-стари от своите връстници и по-големи сестри. Стилистите и козметолозите са тези, които са призвани да оказват помощ да премахнете резултатите от напрежението и изтощения външен тип.

Чудесна смяна

Участникът и основното лице на трансформацията е жена на име Магдалена – на 44 години, майка на две деца. Тя се оплакала, че наподобява по-възрастна от по-голямата си сестра.

За спасяването на външния тип на Магдалена помогнали: еластичен хирург, стилист, коафьор, гримьор и теляк.

Лицето на Магдалена изглеждало тъжно и изтощено поради отпуснатите надолу ъгълчета на устата и бръчки. Специалистите направили промяна на назолабиалните гънки и промяна на долната част на лицето. Малка интервенция на пластичния хирург свършила работа.

По време на рехабилитационния интервал лицето на Магдалена се трансформирало към по-добро. Външният тип на дамата станал доста по-свеж и щастлив.

Следващата стъпка за освобождение от напрежението и изтощения тип бил масаж. Той спомогнал за тонизиране на тялото.

 жена-пълна-промяна

След козметичните операции с дамата интензивно работили стилисти, коафьор и гримьор. Резултатът от работата им може да се види на снимкките.

Определено дамата се освежила и станала доста привлекателна персона!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР