“Стремейки се да овладеете възпалителния процес и да понижите температурата,

...
“Стремейки се да овладеете възпалителния процес и да понижите температурата,
Коментари Харесай

Учен: Ако имате висока температура, но тя не превишава 40 градуса, няма нужда да я сваляте

“Стремейки се да овладеете възпалителния развой и да понижите температурата, вие спомагате за разпространяването на вируса или лишавате организма от опцията да отключи личен механизъм за влияние върху вирусите ".

Това твърди френският откривател на способността на организма за самолечение Жан-Марк-Дюпюи в публикация, оповестена в интернационалния медицински вестник “Иновационна медицина ", написа медицинският уебсайт " Zdrave.to "

Без да осъзнавате какъв брой е нездравословно, вие сами помагате на вирусите да запълнят целия организъм, като с изключение на всичко друго и вирусът, и заболяването се популяризират с още по-голяма мощ. За страдание, първата реакция на всеки доктор, непосредствен или самия болен е да “свали " температурата, незабавно щом термометърът покажа 38,5 и нагоре. 

“Това е огромна нелепост съгласно мен, изключително когато става дума за вирусна зараза, което се случва доста постоянно. Ще ви обясня за какво го считам за нелепост. Вирусите по принцип проникват в организма на индивида през дихателните пътища.

Те проникват в клетката и стартират да се развъждат до тогава, до момента в който клетката се запълни напълно с тези вируси. Вирусът се популяризира доста бързо: милиони и милиарди кафези могат да бъдат изумени за няколко часа.

И всички тези кафези ще умрат, по тази причина вие стартирате да усещате болки в главата, по-късно в цялото тяло. А също по този начин и в корема, в ушите или в другите органи. Всичко зависи от съответния случай.  

За благополучие, нашето тяло реагира незабавно, то стартира да се пази от нашествието на голямото количество вируси, способни да запълнят цялото му вътрешно пространство. Щом вирусът проникне в клетката, стартира да отделя вещества, влияещи на кръвоносните съдове, само че незабавно белите кръвни телца, левкоцитите, реагират.

В резултат на това стартира инфекциозен развой: кръвта се концентрира в местата, наранени от вирусите. Тези сектори се зачервяват, стават горещи и мъчителни.

Това обаче е добър симптом, повярвайте. И демонстрира, че тялото реагира на вътрешния инфекциозен развой, като се старае да активизира всички свои сили, с цел да отбрани организма.

В последна сметка, в случай че можем да обобщим - инфектираната с вируси клетка притегля към себе си милиони бели кръвни телца. Техният брой е толкоз огромен, че те приключват достъпа на О2 към тази клетка, тя надлежно умира, само че, забележете, наред с това се приключва и разпространението на вируса. А това е най-важното.

Може да се каже, че възпалението и високата температура са добър симптом за човек, в чийто организъм е проникнал вирус. Защото организмът самичък отключва механизъм за битка с този вирус “, добави експертът. 

Затова, в случай че температурата не надвишава 40 градуса и възпалителният развой е краткотраен, това е доста ефикасен способ на самия организъм за битка с инфекциозните болести. По-опасно е в случай че не се увеличи температурата и няма инфектиране, тъй като тогава вирусите ни убиват, без да срещнат никакво противодействие. 

Още едно време хората са знаели, че ако човек получи инфектиране, трябва да го покрият с топло одеяло и да му дават да пие доста и разнообразни отвари.

Много е значимо болният да се изпоти и да се повиши температурата. Вирусите се популяризират доста бързо, макар че този развой може да се прекрати на 99,9%, в случай че температурата се повиши до 38,5-39 градуса. 

Стремейки се да намалите възпалителния развой и да понижите температурата, вие помагате за разпространяване на вируса. Или отнемате опцията на организма да отключи личния си механизъм за влияние върху вирусите.

Не осъзнавайки вредата, вие сами помагате на вирусите да запълнят целия ви организъм. И освен - по този начин вирусът и заболяването се популяризират с още по-голяма мощ.      

Този феномен е бил прочут още през 60-те години на предишния век. А също по този начин са били провеждани опити, за които тогава в научните кръгове се е пишело и говорело. Повече от половин век мина от този момент и аз считам, че това е непростимо.

Този феномен е бил осмислен и пояснен от научна позиция преди толкоз десетилетия, само че все пак лекарите не престават да предписват медикаменти за събаряне на температурата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР