Стремежът на всеки човек днес е да се храни здравословно

...
Стремежът на всеки човек днес е да се храни здравословно
Коментари Харесай

Най-добрите комбинации между протеин и зеленчуци за тънка талия

Стремежът на всеки човек през днешния ден е да се храни здравословно и вкусно, запазвайки отличния тип на фигурата си. Това не е мъчно, в случай че се научим да съчетаваме вярно групите храни.

Продуктите, които консумираме, се нуждаят от разнообразни стомашни сокове, с цел да се разградят в тялото. Ако се комбинират несъответствуващи храни, соковете, които ги разграждат, се обезвреждат взаимно, храната не се смила за нужното време и ферментира в стомаха.

Това води до проблеми на храносмилателния тракт. Отражението върху външния тип е очевидно, кожата придобива посърнал тип, тялото се отпуска, натрупват се мазнини към талията.

Затова за вярното съчетание на храните ни е нужна информация, която да ни помогне да се храним здравословно, вкусно и да се погрижим за талията си. Ето някои съчетания на протеинови храни и зеленчуци, които ще изпълнят тези условия.

Твърдо сварени яйца и зеленчуци

В яйцето има необикновено доста потребни субстанции, сред които и протеини. Освен че подкрепят организма в битката му против заболяванията и обезпечават по-добра зрителна заостреност, те се грижат и за положителната фигура. Затова към зеленчуковата салата постоянно може да се добави твърдо сварено яйце, тя ще стане по-вкусна и ще работи и за тънката ви талия.

Пиле и пикантен червен пипер

 Пиле с пикантен пипер - хранителни комбинации

Богатото на протеини пилешко месо разрешава организмът да се засити за по-дълго. Трябва обаче да се ревизира дали не е цялостно с хормони и антибиотици, които имат противоположен резултат. Лютият червен пипер изгаря мазнините и потиска апетита.

Риба звук и джинджифил

 Риба звук с джинджифил е хранителна композиция за тънка талия Снимка: Yordanka Kovacheva

В рибата звук има омега-3 мастни киселини, които не разрешават на мазнините да се натрупват в региона на корема. Джинджифилът оказва помощ на стомаха да се освободи по-бързо от храната и пречи на ензимите, които провокират стомашни възпаления. Съчетанието на тези две храни оказва помощ за освобождение от тежестта на непотребните килограми в региона на талията.

Правилното съчетаване на храните усъвършенства работата на храносмилателната система, дава задоволително сила на тялото и в това време се грижи за талията.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР