Стремежът да сме по-красиви крие своите рискове и опасности. Много

...
Стремежът да сме по-красиви крие своите рискове и опасности. Много
Коментари Харесай

Хирург разкри кои са най-рискованите операции

Стремежът да сме по-красиви крие своите опасности и рискове. Много хора запленени от суетата си прибягват до пластичните интервенции, само че каква е цената, която може да платят?

Пластичният хирург Игор Короткий изясни кои са  най-опасните пластични операции.
-->
По думите на експерта той не е очарован от интервенцията за увеличение на седалищната област, която сега се радва на известна известност.

Според мен тя е несъответствуваща, тъй като не живеем в Бразилия. Именно там стандартите за хубост допускат закръглени форми, съответстващи на вида на тази област ", споделя специалистът.

Внимавайте! Пластичните интервенции през лятото крият рискове

Короткий включва в листата на най-опасните интервенции тази на лицето, целяща увеличение на устните посредством покачване в региона на назолабиалния триъгълник. Благодарение на тази интервенция се реализира резултат на увеличение на горната джука, като се оформя по-изразен силует като заешка джука. Най-важният минус на сходна интервенция съгласно хирурга е, че белегът от пластичната интервенция остава вечно.

 

Короткий счита, че да се прави прорез на най-видимата зона на лицето е погрешно. Също по този начин лекарят е изумен от обстоятелството, че такава интервенция все по-често се постанова да вършат младежи.

Като друга евентуално рискова хирургическа намеса специалистът назовава отстраняването на бучките на Биш.

" Липофилингът е друга странна наклонност, защото вероятността от загнояване след процедурата е извънредно висока, надлежно постоянно има инфекциозен развой, постоянно се следят белези на промени в тъканите ", предупреждава Короткий, написа Vesti.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР