Стрелците се справят успешно, а при Козирозите се очертава лека

...
Стрелците се справят успешно, а при Козирозите се очертава лека
Коментари Харесай

Периодът От 6 До 12 Август Е Безкрайно Коварен За Тези Зодии! Внимавайте, За Да Не Роните Горчиви Сълзи!

Стрелците се оправят сполучливо, а при Козирозите се обрисува лека неустойчивост в живота. Водолеите реализират задачите си, а за Рибите се обрисува добър шанс, пипе " За дамата ".

Седмичен хороскоп ОВЕН

Начало на борбен стадий

Настроението ви ще е изменчиво и постоянно ще търсите способи за разтоварване от напрежението. Предстоящото седемдневие е начало на тримесечен борбен интервал, през който представителите на Овен ще насочат вниманието и напъните си към въпроси от делово естество, които са от най-голяма значимост за тях.

Очертава се триумф в средите на бизнеса и при осъществяване на интересуващи ви срещи в публичното пространство. Петък е много под напрежение и противен. Уикендът е сполучлив. В понеделник и вторник бъдете дейни. Сряда е тежка, а четвъртък е прекрасен.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Успех и прогрес

Съобразявайки се с възприятията и водени от разсъдъка си, ще следвате целите си, отдавайки значение на всичко, което ви вълнува и желаете да постигнете. Седмичният стадий е присъщ с положителни индикатори за реализацията на вашите персонални и настоятелен цели. най-хубавият метод за реализирането на вашите професионални цели е посредством партньорство в деловите среди, а шансът ви в това отношение е експресивен. Повече напрежение е годно в бизнеса, където коварството ще е засилено. Петък е сполучлив макар кавгите. Събота и неделя също са напрегнати. Силен триумф в понеделник и вторник, а сряда е сложна. Четвъртък е прекрасен.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте страстите

Гледайте на всичко в живота си с ведра и положителна настройка, а в подмяна ще получите внимание, любов и поддръжка. През новата седмица ще разполагате с хбави моменти за реализация на намисленото във връзка с персоналните и деловите цели, само че стадият ще е доста под напрежение, и в случай че не държите страстите „ под ключ ”, вероятността за сполучливи дейности ще намалее в пъти. Контролирайте се, с цел да дадете късмет на измененията да се разпрострат съгласно упованията ви. Петък е сложен. Решавате проблеми в изискванията на кавги. Уикендът е прекрасен. Делниците, без четвъртък, ще са много напрегнати.

Седмичен хороскоп РАК

Засилено наличие в публичните среди

Запазвайки си правото да избирате, ще предпочетете да работите интензивно, с воля и предпочитание за промени. За новата седмица е особено дейното ви наличие в разнообразни обществени сфери, а последните ще дават положителни благоприятни условия за осъществяване на задачите, които преследвате. В деловата сфера може да зародят проблеми с началството. За да не се доближи до такива следва да сте изпълнителни. Обществените среди дават късмет за партньорство. Петък ще е много сложен, а уикендът е удобен. През делниците имате преимущество за триумф. вторник и сряда са по сложни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Печалби, контакти и персонален триумф

Предстоящите дни ще ви създадат по-отговорни и ангажирани към проблемите, стоящи пред вас. Преобладаващата част от Лъвовете няма да са изключително удовлетворени от близкото всекидневто обграждане, заради клюките, които последното ще популяризира по техен адрес. Някои даже ще преустановят другарство. Периодът е добър за облаги, за плодотворни контакти, и за реализацията на персонални и домашни цели. Петък е сложен, само че уикендът ще ви зарадва с триумф. От делниците понеделник и четвъртък ще са удобни, а вторник и сряда са много напрегнати.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Добри достижения

Довършете започнатите задания, като не пестите напъните си за тях. Определено може да се твърди, че седмичният стадий разкрива доста положителни благоприятни условия за Девите. Характерни са за реализацията на персонални цели, за финансови достижения и за реализиране на ползотворни контакти. Неприятно сюрпризирани може да останете от партньорско лукавство. Онова, на което би трябвало да обърнете внимание е нарасналата раздразнителност. Владейте се! Петък е доста под напрежение. Събота е добра, а неделя е нервна. Напрежението и триумфа през делниците са ръка за ръка.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Късмет, триумфи, само че и нерви

Стремейки се да сте градивни с дейностите си ще преодолявате трудности и ще постигате задачите си. Много забавен стадий от позиция на експресивен шанс, който непрекъснато ще ви съпровожда, само че това ще е по този начин и за нервността, присъща за множеството от представителите на Везни. Борба няма да има сред тях а единствено поредност.Ще е добре да се владеете. Петък е изпълнен с кавги. Събота е много удобна, а неделя носи усложнения. Повече напрежение поражда н понеделник и четвъртък, а вторник и сряда са по-спокойни. Като цяло делниците са сполучливи.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Много удобен стадий

Отнесете се към проблемите си практично, прочувственият метод не е най-хубавия метод за взимане на решения, освен това. За Скорпионите стартира сполучливо и удобно седемдневие, през което ше разполагате с благоприятни условия, които разрешават да разрешите вълнуващи ви въпроси, и да отстраните проблеми. На фона на тази добра тоналност, изпъква единствено един противоположен акомпанимент – прочувственото неравновесие. Владейте се! Петък е положителен, какъвто ще е и уикендът. Понеделник, сряда и четвъртък са плодородни и сполучливи. Проблематичен е вторник, който изисква упоритост.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Лична и делова удача

Седмицата ще бъде натоварена за вас, постоянно и с вдишване на непознати отговорности. Вдъхновени и настойчиви, Стрелците ще са амбициозни, /в положителния смисъл/, за реализацията на задачите си. Направленията са две – деловата сфера и персоналния проект. Периодът е изключително удобен за реализиране на партньорства, както настоятелен, по този начин и персонални. В публичните контакти бъдете по-внимателни.Тук се обрисуват лукавство и лукавство. Всички дни са прекомерно удобни и ще ви радват с триумфи, само че не трябва да занижавате бдителността си към близките.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Действайте изобретателно

През идващите дни ще се мобилизирате, с цел да приключите стартирани задания, както и да стартирате нови, заложени в програмата ви. Доста нападателен ще е методът на Козирозите през настъпващото седемдневие, а това ще е годно за съвсем всички посоки в изявата ви. Добре ще е да овладеете прочувственото си положение, тъй като, ще се превърнете в обект за подли и подли удари от нечия страна. Чрез нараснала делова интензивност ще регистрирате чудесни административни и професионални достижения. С изключение на вторник, останалите дни от интервала са доста положителни за разгръщането ви.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Работете в партньорство

В програмата ви за идващите дни са включени задания от персонален, професионален и фамилен темперамент. Партньорството и взаимните старания в деловите среди, ще се трансфорат във превъзходен източник за реализация на вашите професионални цели и желания. Тъй като напрежението е нараснало и наситено като цяло, е наложително да се владеете по-ефикасно, тъй като тази вълнà надали ще ви отмине. Петък разкрива хубави благоприятни условия, а уикендът ще е по-неорганизиран. Делниците понеделник и сряда са доста положителни, а вторник и четвъртък ще са сложни.

Седмичен хороскоп РИБИ

Значително нараснала емоционалност

Ще станете по-усърдни в работата си и ще анализирате детайлно постъпващата информация. Силно под напрежение в прочувствено отношение, интервалът не лишава Рибите от късмет за реализация на материалните цели, само че следва да се концентрирате върх тях, и да вложите силата си за реализирането им. С повече волеви старания ще се получи. Контактите в публичните среди тези, на които следва да отдадете най-голямо внимание през интервала. В петък ще се освободите от проблем. Събота изисква повече интензивност, а неделя е сполучлива. Делниците ще преминат мъчно.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР