Стрелецът, който уби 19 деца и двама учители в начално

...
Стрелецът, който уби 19 деца и двама учители в начално
Коментари Харесай

Стрелецът от Тексас предупредил в социалните мрежи минути преди атаката

Стрелецът, който умъртви 19 деца и двама учители в начално учебно заведение, в Увалде,щата Тексас е предизвестил в обществените мрежи минути преди офанзивата, че ще стреля в учебно заведение.

Губернаторът на щата Тексас Грег Абът, на конференция с присъединяване на още политици от републиканската партия, сподели, че 18-годишният Салвадор Рамос, който умъртви 19 деца и двама учители в главно учебно заведение в Увалде и баба си, е предупредил в обществените мрежи преди офанзивата, че ще стреля в учебното заведение.
Около 30 минути преди нападението Рамос е изпратил три известия в обществените мрежи. Според Грег Абът той е разгласил, че ще простреля баба си, а след това - че ще стреля и в основното учебно заведение.

Говорителят на Facebook Анди Стоун споделя, че известията, които е публикувал стрелецът, са били изпратени като персонални и са открити след случилата се покруса, само че демократът Бето О’Рурк, който ще се бори против републиканеца Грег Абът на тазгодишните избори, прекъсна конференция за стрелбата в учебното заведение с остри обвинявания към последователите на оръжейното лоби и се наложи да бъде изведен.

Сочейки с пръст към сцената, Бето О’Рурк съобщи, че това ще продължи да се случва в Америка, „ до момента в който някой не се застъпи за децата на тази страна “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР