Стрелбата, отнела живота на най-малко двама души в Париж днес,

...
Стрелбата, отнела живота на най-малко двама души в Париж днес,
Коментари Харесай

Днешната стрелба в Париж е станала край кюрдски център


Стрелбата, лишила живота на минимум двама души в Париж през днешния ден, е станала край кюрдски културен център, съобщи френският ефирен канал Бе Еф Ем Те Ве, представен от Българска телеграфна агенция.

Извършителят е бял мъж на 69 години. Той е арестуван с оръжието си, заплахата е предотвратена, обяви  полицейски източник.

Мотивите на причинителя към този момент не са известни.

Кметът на града Ана Идалго  благодари на полицията за нейните бързи дейности.

Според очевидци са били създадени 7-8 изстрела.

Видяхме възрастен бял мъж да влиза в кюрдския културен център и да стреля, по-късно той отиде в прилежащия фризьорски салон. Скрихме се в помещението дружно с личния състав, описа Ромен, заместител шеф на ресторант.

Според различен очевидец, гражданин на квартала, който минавал по улицата, изпаднали в суматоха хора крещели към служителите на реда, че стрелецът е във фризьорския салон. Служителите на реда са влезнали в салона, където на земята лежали двама души, ранени в краката и в близост имало кръв.

Центърът „ Ахмед Кая “, наименуван на прочут артист, е организация с нестопанска цел, работеща за постепенната интеграция на кюрдското население в столичния район Ил дьо Франс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР