Стратимир беше един от участниците, за които почти всеки бе

...
Стратимир беше един от участниците, за които почти всеки бе
Коментари Харесай

Стратимир след "Игри на волята": Защо Семира не го следва, има ли приятелка и още...

Стратимир беше един от участниците, за които съвсем всеки бе сигурен, че ще отиде на край. Това се случи, само че отпадна на крачка от огромната победа. Неговото присъединяване обаче се отличи с кардинални позиции, другарства и обединения, които не съобщи, а това приказва доста за него.

Рзаговаряхме със Стратимир след напускането му и успяхме да разберем едно за него - той не е имал маска в предаването. Образът му на " балкански звяр " несъмнено ме пасва идеално, само че не тъй като е " звяр " в същинския смисъл на думата, а тъй като е виновен, пази хората към себе си е се стреми да е най-хубавата допустима версия на себе си. За обединенията, по какъв начин човек се оправя с компликациите, мотивацията за видоизменение и още - това са част от нещата, за които ще научите от това извънредно за Vbox7 изявление, което ни даде Стратимир.

Виж още: Голотии или живо пеене? Ето какво в действителност желаеме да забележим от Андреа в OnlyFans

В този сезон ти беше един от играчите, които бяха разказани от всички останали като най-комплексен и заслужаващ да стигне до край. Стигна финала, само че какво се случи на тази последна борба?

- Не знам какво тъкмо се случи, тъй като бях доста спокоен. Когато видях трасето знаех, че е моята борба, всички бяха уверени в това. На тези топчета завоювах преди този момент една от най-важните борби на сезона, съгласно мен. Очаквах много повече от себе си, само че очевидно не е било писано, въпрос на шанс.

Тази ли беше най-трудната ти борба в сезона?

- Не! Битката не беше сложна, в случай че на следващия ден съм на това трасе, ще го мина. Явно съм бил прекомерно спокоен, тъй като не усещах напрежение, борбата беше добре като цяло, само че несъмнено съм я подценил.

Ти, Паулина и Рабухчиев станахте известни като " Светата троица ", название, с което по-скоро някои се опитваха да ви иронизират, само че пък точно вие стигнахте до финалите. Ти обаче по какъв начин приемаш тези думи и най-много в какви връзки сте в този момент с останалите членове от племето на Приключенците? 

- Аз доста се веселя, че играх с тях, тъй като всички останали хора в племето се обърнаха против нас. Вероятно видяха, че сме доста сходни като ползи, лафчета. Сдушихме се още от реката, а другите взеха решение да се извърнат против нас, което за мен беше смешно, тъй като по-слабите се обърнаха против по-силните. Това е малко нелепа тактика, само че по този начин са решили. Светата троица трябваше да си затвърди позицията, тъй като другояче щяха да ни махнат. Играхме дружно до последния ден, не се прерадохме. 

С другите подкрепям другояче връзки. Нямам с никого проблем, казвал съм го и преди, и откакто видях какво са говорили зад тила ми, само че това са неща, които си остават в играта. Опитаха се да играят тактика, не им се получи. Опитвам се да съм над нещата, а аз си споделям постоянно истината. Това не значи, че не ги одобрявам, в противен случай. С Вальо и Туджаров си приказваме. Семира реши, че няма потребност да ме следва, само че това си е нейно решение. С нея след Игрите не съм имал никакви проблеми. 

Виж още: Нова двойка в " Игри на волята ": Instagram live спипа Морунов и Елизабет?

Неделчо имаше етюд, Елизабет също стана известна с много тактики, за които отнася доста хейт в мрежата, само че ти имаше ли авансово готова тактика и съумя ли да се придържаш към нея?

- Моята единствена тактика, с която стартирах вътре, беше да се пробвам да подкрепям племето мощно, да понижим риска някой да си тръгне и повече от нас да са на край. Номинирах по-слабите хора, с цел да не рискуваме мощните звена, които са значими за племенните борби. Другата ми тактика беше да съм себе си, тъй като по този начин евентуално ще намеря повече съидейници и другари. Гледах да не поставям някаква фасада, бях себе си, играех на макс.

Мани беше за малко в племето ви. Тя се отличи като един от най-провокативните участници в този сезон. Какво е мнението ти за нея, съумя ли да я опознаеш малко?

- Нямам никакъв проблем с Мани. Говорил съм си с Мани, забавлявали сме се, само че не ѝ беше мястото там. Тя се опитваше на макс, играеше по отношение на опциите си. В същото време не се е предала и като има опция да върви напред, ще го направи. Като я атакуват, ще се пази. Проблем в нея няма, а просто този вид игра не е за Мани. Дразня се, че вместо да се приказва за самите игри, за участниците и по какъв начин се оправят хората, вниманието отиваше на друго място, а не към игрите. С Мани сме в другарски връзки. 

Феновете на Игрите са на мнение, че си един от мощните и почтени играчи в този сезон. Ти обаче удовлетворен ли си от представянето си и има ли нещо, за което съжаляваш?

- Доволен съм доста от представянето си. Постигнах тъкмо това, което желаех да реализира и си сложих за цел, а точно да потвърдя на себе си, че съм кадърен. Всеки човек има някаква визия за себе си, за опциите си, за метода си на връзка с хората и така нататък За мен е доста добре с сходно предизвикателство да затвърдиш мнението си за себе си. Има един термин на британски " reality check ", а за мен това е значимо и виждам да го върша от време на време. Поглеждам над себе си обективно, а " Игри на волята " беше тъкмо такова нещо за мен и да схвана дали самочувствието ми е покрито, кадърен ли съм толкоз, колкото мисля. Доказах го на себе си.

Виж още: Джулката остави и детето, и ушите в България - отпраши на Запад в забавна компания

Как реши да се запишеш в Игрите и лиши ли ти доста време подготовката? 

- Реших, тъй като това е единственото предаване, в което бих се впуснал, с цел да се тествам и има за какво. В предаването игрите са в действителност огромни и поради това се записах. Подготвях се няколко месеца преди този момент, усилих кардиото, играх баскетбол, фризби и други сходни неща. Една от аргументите да съм сложен, е тъй като се занимавам с доста неща. Правил съм доста неща, свързани с рисковите спортове, а и освен. Трупал съм умения, привикнал съм да се изучавам бързо. В тези игри това е значимо. Дори да не си правил това, което се желае в играта, аз съм се научил да съм адаптивен, а това е по този начин поради всичко това, с което се занимавам.

Кое е най-екстремното нещо, което си правил?

- Има няколко неща, които се смятат за рискови за хората – това са разходките ми по небостъргачите, по кулите или като съм висял от високи места. Но най-опасното за мен персонално, е карането на мотор. С катеренето и височините мога да предвидя факторите, да преценява опциите си, надлежно да реша дали да го върша и по какъв начин. Ако не мога, няма да го направя. 

Наскоро показа в Instagram твоята физическа промяна. Много младежи се борят със затлъстяването, само че се предават елементарно. За какво време съумя да се преобразиш и по какъв начин съумя да се мотивираш?

- Започнах да упражнявам преди доста време, само че с голямо своенравие, несериозно. Отношението беше да опитвам, да пускам, след това да спра, а с това се сблъскват много хора. Когато се върнах в България започнах този облик " balkan beast ", тъй като желаех да върша неща, които обичам. Реших, че няма по какъв начин да съм в сходен облик, в случай че не давам отговор на тези думи.

Това ли е историята зад този прякор?

- Преди време желаех да направя Youtube канал за фитнес с едни другари от Балканите – още един българин и един грък. Така се роди всичко, само че малко преди да стартираме те се оказаха несериозни, само че аз си го продължих. Постепенно този облик се трансформира в моя alter ego, като друга еднаквост. Това е идеалната версия на мен и летва, която постоянно пъдя. Перфектната версия на това, което съм. Лека- бавно започнах да построявам този облик. Радвам се, че хората доста откликнаха на трансформацията ми, на видеото, което качих. За съвсем месец има 100 хиляди гледания, хиляди хора са ми писали в обществените мрежи. Хубавото е, че хората имат интерес да им оказа помощ някак.

В момента упражнявам разнообразни хора, само че за мен най-важното е да оказа помощ на тези, които усещат, че са безнадеждни, опитвали са с години да си оправят ситуацията, само че не съумяват. Опитвам се да им оказа помощ и от психическа позиция. Много е значима настройката ти, с цел да преодолееш нещо. Информация за извършения и храна има на всички места, само че за тази смяна е нужна настройка, душeвност. Въпрос на цели и съумявам да оказвам помощ на хората по този метод. Знам какво е, бил съм там, имам опит и много хора виждат това.

Имаш доста последователки сега, които се питат дали има по-специална жена в живота на Стратимир?

- Фенки има, пишат, само че нямам специфична жена. Има време за това, а за мен една връзка е въпрос на приоритет. Не мога да съм във връзка и да имам хиляда други неща, които са ми по-голяма цел. За момента нямам и не диря. Гледам да се концентрирам върху марката си, върху рисковите спортове, върху снимането и неща, които желая да развия.

Как ще прекараш идните празници? 

- Още не съм сигурен, само че или във Варна, или в София, Плановете не са направени напълно, само че аз съм адаптивен и ще схвана на по-късен стадий.

Кой беше твоят любимец за огромната премия?  

- Може да е факсимиле, само че аз в действителност смятах, че всеки един стигнал до край, плюс Морунов, заслужаваха да са на край. Тези осем и Морунов са хората, които заслужаваха премията. Нямаше значение кой от тези, всеки е минал сложен път до финала и в действителност всеки заслужаваше да завоюва.

Изображение: Красена Ангелова/NOVA

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР