Стратегически бомбардировач на военновъздушните сили на САЩ се е приближил

...
Стратегически бомбардировач на военновъздушните сили на САЩ се е приближил
Коментари Харесай

Ядрен бомбардировач на САЩ се приближи до границите на Русия

Стратегически бомбардировач на военновъздушните сили на Съединени американски щати се е доближил до границите на съветския ексклав Калининградска област, оповестяват съветските медии, цитирайки данни от мониторинговия уебсайт Plane Radar.

В 11:45 часа московско време (10:45 българско) самолетът Boeing B-52H Stratofortress с бордови номер 60-0024 е изхвърчал от авиобазата Феърфорд във Англия. В 13:20 часа бомбардировачът е отработил условна офанзива против базата на Балтийския флот на Русия в Калининград.
 Военен аероплан на Съединени американски щати засечен покрай съветските военни бази в Сирия
Военен аероплан на Съединени американски щати засечен покрай съветските военни бази в Сирия

Базите в Латакия и Тартус

Полетът е бил осъществен на височина от към 8000 метра.

Boeing B-52H Stratofortress е стратегически бомбардировач, който е на въоръжение във военновъздушните сили на Съединени американски щати от 1955 година Самолетът е кадърен да транспортира разнообразни типове оръжия, в това число и нуклеарни.

В последно време доста се усили интензивността на задгранични разследващи самолети и безпилотни летателни апарати наоколо до границите на Русия. В понеделник да вземем за пример Boeing B-52H Stratofortress е бил видян край границите на Ленинградска област. Тогава американските водачи също са симулирали бомбардировки на база на Балтийския флот, като са се доближили на 191 км от Санкт Петербург.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР