Стратегическата способност в новите сектори е важна съставна част на

...
Стратегическата способност в новите сектори е важна съставна част на
Коментари Харесай

Си Дзинпин изиска да се развиват нови качествени бойни способности

Стратегическата дарба в новите браншове е значима съставка на националната стратегическа система, която е обвързвана с високото развиване на китайската стопанска система и общество, с националната сигурност и преимуществото във военните действия. Тя има значимо значение за осъществяване на модернизацията в китайски жанр и великото възобновление на китайската нация.

Тези думи бяха казани от генералния секретар на Централен комитет на ККП, ръководител на Китай и Централната военна комисия Си Дзинпин по време на присъединяване му в полемиките с делегацията на Китайската народноосвободителна войска и Въоръжените полицейски сили през днешния ден следобяд. Делегацията взема присъединяване във втората сесия на 14-ото ОСНП в Пекин. 

След като изслуша деликатно изявленията на военните представители китайският държавен глава уточни, че би трябвало да се задълбочи систематичната промяна на научно-технологическата промишленост в защитата в сходство с развиването на новите браншове, а задачата е цялостното разрастване на нови качествени бойни качества. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед1801Доц. Александър Сивилов: Тръмп би могъл да стабилизира Съединени американски щати, търсейки нови съдружници, в това число и РусияАлтернативен Поглед5180Доц. Александър Сивилов: Ако не се направи нещо доста бързо, Европа ще се разпадне стопански!Алтернативен Поглед35140Проф. Дарина Григорова: Съединени американски щати основават центрове на мощ - Съединени американски щати, Европа, Япония - оста на новия международен редАлтернативен Поглед46619Проф. Дарина Григорова: Русия постоянно се завръща на своите исторически територииАлтернативен Поглед17911Георги Първанов: Благодарение на саможертвата на съветските войни, България се появява още веднъж на европейската картаАлтернативен Поглед378260Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед161301Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед125104Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед117880Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед102694Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев32367Националният празник на българския народ и освирканата
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР