Страстта на Ивка Бейбе е да задава провокативни въпроси. Тя

...
Страстта на Ивка Бейбе е да задава провокативни въпроси. Тя
Коментари Харесай

Ивка Бейбе: Правила съм тройка, но не ми хареса

Страстта на Ивка Бейбе е да задава провокативни въпроси. Тя бомбардира инцидентните минувачи по улиците с разнообразни питания, свързани със секс, връзки и още какви ли не закачки. Днес обаче я поканихме от другата страна - на горещия стол на Jenite.bg и Peika.bg! Ето какво я попитахме!

Здравей, Ивка! Едва ли има човек, който да не те е виждал по улиците и заведенията с микрофон в ръка!

Това е добре и не чак толкоз добре частично, тъй като на моменти не съумявам да се скрия. Хората в трамвая ме гледат и разискват. Иначе аз не съм такава, каквато ме виждате пред камерите. Понякога ми е мъчно да се оправя с това, тъй като не постоянно съумявам да изляза от облик. Има разлика - Ива е по-обрана, доста мълча, а Ивка Бейбе е по щура!

Как се роди Ивка Бейбе?

Съвсем инцидентно, някак апропо. Запознах се със Стамбини и той ми сподели да стартираме да вършим нещо, задавайки въпроси. Искаше да изградим облик. Той неслучайно обаче беше намерил и Михаела, която пък е зодия Везни като мен. Първият ми снимачен ден беше на НДК. Много се притеснявах, само че и в този момент това не се трансформирало.Трябва ми техническо време, с цел да мога да вляза в облик.

Кои са въпросите, които най-вече обичаш да задаваш?

Обичам да приказвам за мъжете и дамите и разликата в метода им. Жените се вършат на по-скромни, само че в действителност са по-огнени. Хората си приказват на маса това, което аз ги запитвам. Но при типа на камерите се тормозят. Нямало е тематика която ме е сграбчила, само че имаше такава, която ме притесняваше. Това беше тематиката за оралната обич.

Как успяваш да привлечеш хората и да не допуснеш да избягат?

Понякога ги пъдя. Много съм тичал след хората. Но като си готин, ухилен и те се отварят. Много пъти са ми отказвали. Уважавам персоналното пространство на хората и не ги тормозя, в случай че не желаят да се снимат. Някои хора са нападателни и реагират нападателно.

Имало ли е отговори, които да те сварят неподготвена?

Да, само че аз доста се кефя на такива хора. Чувала съм безусловно всичко. Питала съм дали биха имали взаимоотношения със собствен родственик. Но когато ми кажат, че имат такава връзка със сестра си, аз не знам по какъв начин да отвръщам.

Правила ли е Ивка тройка? Доколко е разкрепостена в леглото? С коя известна персони би и не би спала? За да разберете, гледайте нашето ново видео:

 

 

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР