Страстен колекционер на вещи на Мерилин Монро разкритикува музея, притежаващ

...
Страстен колекционер на вещи на Мерилин Монро разкритикува музея, притежаващ
Коментари Харесай

Обвиняват Ким Кардашян, че повредила роклята на Мерилин Монро, която струва 4,81 милиона СНИМКИ

Страстен колекционер на движимости на Мерилин Монро разкритикува музея, притежаващ нейна скъпа рокля, че я е дал на Ким Кардашян за галата на музея " Метрополитън " в Ню Йорк и тя я е " развалила непоправимо ".

Скот Фортнър, който поддържа уебсайт, отдаден напълно на Мерилин, поддържа изказванието си със фотоси на роклята - експонат в музея " Рипли " в Холивуд, каквато е била, преди да я облече Ким Кардашян, и по-късно.

Роклята е доста известна. С нея през 1962 Мерилин Монро пее: " Честит Рожден ден, господин президент! " на Кенеди. Тя е била толкоз тясна, че Кардашиан е трябвало да отслабне, с цел да влезе в нея. Смята се, че музеят във Флорида я е придобил за 4,81 милиона $.

Сега носената от Кардашян рокля е изложена в музея " Рипли " в Холивуд.

На направените от Скот Фортнър фотоси се виждат дребни цепнатини на гърба покрай ципа и изчезнали кристали, на чието място има единствено конец.

Kim Kardashian in Marilyn Monroe`s famous dress.
She lost 7kg to try to fit into it.
Photo 1 - the front view
Photo 2 - the back view
Photo 3 - how she`s hiding the back view
— zanazana (@jaklina51)

Разкритието провокира доста реакции в обществените мрежи. Колекционерът прецизира, че рецензиите му са ориентирани точно към музея " Рипли ", който е разрешил роклята да бъде носена.

" Всяка звезда, която би получила опция да носи тази дреха, би се възползвала от шанса (...). Ким К. просто беше единствената, която можеше да го направи ", написа той.

" Рипли " имаше задължението да пази и запази този прочут тоалет, само че не го направи. Сега роклята е извънредно развалена и евентуално би била развалена от всеки, който би я носил ", счита колекционерът.

Нито " Рипли ", нито Ким Кардашян са коментирали изказванието на Фортнър.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР