Страшни новини за състоянието на Галена ужасиха феновете й. Преди

...
Страшни новини за състоянието на Галена ужасиха феновете й. Преди
Коментари Харесай

Взрив: Лекари със страшни новини за Галена!

Страшни вести за положението на Галена ужасиха почитателите й. Преди ден стана ясно, че певицата към този момент е толкоз зле и се опасява за здравето си, че е наела лекарка, която да върви с нея из страната и отвън нея, с цел да следи да не й прилошее. И, несъмнено, в случай че и когато това се случи, да й окаже първата нужна помощ.

Това разкриха източници от обкръжението на певицата, която сама се е докарала до това рисково положение. На процедура Галена убива себе си, тъй като всичко, протичащо се в този момент с нея, се дължи на инжекциите за диабетици, които тя към този момент дълго време употребява, с цел да се втали.

Де факто пайнерката е свалила много килограми от тялото си и е на сериозния за растежа й най-малко. Това обаче не е задоволително, тъй като продължавала да си бие инжекциите един път на седем дни. Те претъпяват апетита и по този начин се храниш малко като тя персонално ядяла по един път или най-много по два пъти на ден.

Медиците са уверени, че това, което прави дамата на Галин Вафлата, е самоубийство и предизвестяват, че може да си навлече необратими последствия. Нещо повече - в случай че прекали, рискува даже живота си.

" Забранено е това, което Галена и други нейни колежки вършат. Забранено е в случай че желаете да сте освен здрави, само че и живи. Тези неща удрят в органите и могат да ги повредят вечно ", безапелационни са лекари.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР