Страшилището от Южен“ вече е в затвора Кючука най-опасен, Източен“

...
Страшилището от Южен“ вече е в затвора Кючука най-опасен, Източен“
Коментари Харесай

Какво се случва с д-р Димитров, гръмнал Плъха пред дома си

Страшилището от „ Южен “ към този момент е в пандиза Кючука най-опасен, „ Източен “ - мор за апашите Лошите в Хисаря треперят, хващат всеки втори Мишките в ареста помпат резултата

Все още не са подготвени експертизите по обвиняването против лекар Иван Димитров, който простреля апаша Жоро Джевизов - Плъха през месец март т.г. Срокът за внасянето на обвинителния акт в съда е продължен до ноември, само че при потребност прокуратурата може да се възползва от нова пролонгация, с цел да приключи следствието. Това заяви за „ Марица “ заместител окръжният прокурор на Пловдив Галина Андреева.

Убийството на Плъха разклати града под тепетата в нощта против 2 март т.г. Тогава Димитров бил самичък в жилището си. Медикът забелязал, че в гаража му свети, а след това осветлението угаснало, само че вратата била открехната. Излязъл на открито, въоръжен с нелегално притежаван „ Волтер “. На вратата на гаража се засякъл с Жоро Плъха, който опитал да избяга, като почнал да замеря доктора с разнообразни предмети, при което последният бил засегнат над глезена.

Тогава Димитров почнал да стреля по Дживизов, без да стопира, до момента в който патроните в пълнителя на револвера му привършили. Един от патроните улучил потърпевшия в гърдите, само че той съумял да избяга и да се добере до мястото, където е открит на сутринта.

Сигналът за мъртвец върху капака на кола зад постройката на Областната администрация бил подаден от жители. Димитров отказал да спомага на полицията и прокуратурата и след достигането до него декларирал, че не знае защо става въпрос. След осъществен обиск на жилището му са открити още 19 нелегално притежавани патрона.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР