Страшен скандал набира скорост в Македония преди провеждането на мача

...
Страшен скандал набира скорост в Македония преди провеждането на мача
Коментари Харесай

Страшен скандал се заформя в Македония преди Суперкупата

Страшен скандал набира скорост в Македония преди провеждането на мача за Суперкупата сред Реал (Мадрид) и Манчестър Юнайред. Двубоят е на 8-ми август, а негов хазаин е стадионът в Скопие " Филип II Арена ".

 Манчестър и Реал загряха за Суперкупата,
Манчестър и Реал загряха за Суперкупата, " алените дяволи " победиха след дузпи в Съединени американски щати

Двата тима приключиха при тъждество 1:1 в постоянното време

Причината за създалата се неприятна обстановка е, че локалните хотелиери са решили да завоюват повече, в сравнение с процедура могат и надуват цените на нощувките неведнъж, като в това време се пробват да откажат към този момент резервиралите на естествени цени със странни мейли. В тях написа, че е най-добре да се откажат от визитата на срещата в Скопие, защото там ги чака терористичен акт... Други пък акцентират, че кредитните карти на множеството почитатели не се обслужвали на територията на Македония.

" Дълго време ще мине до момента в който като народ ни напусне този запустял балкански нрав. Европейският метод на действие и международните трендове минават около нас като вятър. И въпреки отдавна да пътуваме към Европа, то якои от нас си тъпчат на едно място ", написа " Македонски спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР