Страшен предбрачен договор прецаква Антония Петрова, ако се стигне до

...
Страшен предбрачен договор прецаква Антония Петрова, ако се стигне до
Коментари Харесай

Нож в гърба! Мъжът на Антония Петрова я прецака жестоко

Страшен предбрачен контракт прецаква Антония Петрова, в случай че се стигне до бракоразвод. Мис България 2009 няма да получи нищо при анулиране на брака си с Ивайло Батинков. Бизнесменът добре се е подсигурил, като присъединил уговорка в предбрачния контракт, съгласно която Антония няма право на дял от бизнеса му.

Петрова не можела да предявява и имотни искания, а ако причина за развода е невярност от нейна страна - миската нямала да получи даже минимална прехрана. Ако пък отговорен за раздялата е Батинков, Антония ще се радва на прилична месечна сума. Това е и единственият позитив, който съумяла да си извоюва, написа „ Галерия ”.

В началото Петрова се противяла на контракта, защото е направен напълно в интерес на младоженеца. Батинков обаче бил корав в позициите си и в последна сметка миската отстъпила. „ Сватбата към този момент беше оповестена, Ивайло я сложи пред приключен факт. И на всичкото от горната страна беше към този момент бременна. Нямаше избор, трябваше да подпише, само че той несъмнено постъпи доста мръсно “, възмущават се нейни доближени.

Според тях всичко това било по концепция на родителите на Батинков, които въобще не харесват Антония. От самото начало те считали, че миската е златотърсачка и е с Ивайло единствено поради парите му. Още повече ги тормозило това, че Петрова към този момент има един бракоразвод зад тила си, след който някогашният й брачен партньор Александър Бередин остана опустошен. Според осведомени Антония го ошушкала близо 10 милиона $ и неслучайно след развода руснакът се пропил. Родителите на Батинков считали, че снаха им ще приложи същата скица и при сина им, поставяйки го пред банкрут.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР