Страшен екшън се е разиграл снощи в централата на БСП-Пловдив

...
Страшен екшън се е разиграл снощи в централата на БСП-Пловдив
Коментари Харесай

Страшен екшън се разиграл по време на среща в централата на БСП-Пловдив

Страшен екшън се е разиграл нощес в централата на БСП-Пловдив по време на среща на зам.-председателя на Българска социалистическа партия и на Народното събрание Кристиан Вигенин с членовете на Инициативния комитет за смяна в Българска социалистическа партия с ръководител Румен Василев, съобщава „ Марица “.

Тя се е провеждала, без да бъде оповестена пред поддръжниците на настоящето управление на партийната организация в града.

В началото взел думата Кристиан Вигенин, който направил анализ на обстановката в Българска социалистическа партия, проблемите в четворната коалиция и 100-те дни на държавното управление. Докато говорел обаче, в залата изненадващо влезнали непоканените на срещата съветници от левицата, отпред с доцент Ангел Иванов и ръководителя на локалната конструкция Димитрина Вакрилова, които по това време обсъждали бюджета на Пловдив в прилежаща стая. След настаналия ужас почнало боричкане и надвикване сред представителите на двете крила в БСП-Пловдив. Според участвали на кавгата всеки се опитвал да стигне до микрофона, а актуалният народен представител Иван Петков – Бебето, го стискал и не го давал на никого. Страстите се разгорещили дотолкоз, че в блъсканицата леко потърпевш доцент Ангел Иванов.

Костадин Арнаудов от Инициативния комитет за смяна в Българска социалистическа партия заподозрял някакви зависимости сред националното и локалното управление, щом от " Позитано " не желали да се ангажират с ситуацията в пловдивската организация на Българска социалистическа партия, която била контра на Корнелия Нинова. От другата страна пък упреквали Инициативният комитет, че не е регистриран съгласно устава на партията и не може да провежда такива секрети срещи, на които да се разисква подписка за премахване на законното градско управление.

По време на кавгата било обещано предложение да се уважи с едноминутно безмълвие гибелта на умрелия през вчерашния ден Владимир Жириновски, само че Вигенин, Петков и Василев изрично се противопоставили. В последна сметка хората почнали да се разотиват, а срещата пропаднала.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР